[Vacatures] big group zoekt een Account Manager

[Vacatures] big group zoekt een Account Manager

big group is per direct op zoek naar een:

Account Manager

Over ons

Hallo, wij zijn big group amsterdam. Een creatief bureau, gebouwd voor de wereld van vandaag en de geschikte partner voor merken met grootse plannen. Met een open blik, verbeeldingskracht en vindingrijkheid bekijken we de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals ze kunnen zijn. Groter denken dus. Een bescheiden team van 20 hechte en bevlogen collega’s op de gracht in Amsterdam, maar vergis je niet…. met 180 collega’s in Londen zijn we in staat tot grootse dingen.

Wij zijn er voor de merken die sneller willen bewegen in een voortdurend veranderende wereld. Voor merken die hun grenzen willen verruimen en met betere verhalen van meer betekenis willen zijn. Door onze creativiteit te combineren met technologie en data zijn we in staat om op het juiste moment én op de juiste plek onze verhalen tot leven te brengen en mensen te bewegen.

We bieden innovatieve oplossingen die beter aansluiten op de nieuwe digitale wereld en creëren unieke ervaringen waarmee merken zich positief kunnen onderscheiden. Het verhaal bepaalt welke kanalen we gebruiken. Je komt ons werk dan ook overal tegen.

Onze klanten variëren van grote internationale merken als Mastercard en Samsung tot startups. We werken voor de Forest Stewardship Council, Centrum Hout en Fedustria om een bijdrage te leveren aan het redden van de planeet. We willen bij deze bedrijven overbrengen dat er meer met hout gebouwd kan worden en we willen de misvattingen rondom hout aanpakken. Bij Gulf Green Energy proberen we een duurzame energiepropositie in de markt te zetten. Voor Mastercard zijn we druk op social, werken we samen met Disney en hebben we een actieve rol tijdens Pride. Samsung ondersteunen we bij de lancering van nieuwe producten en we werken samen aan enkele leuke nieuwe digitale oplossingen. Ohja…. En er komt binnenkort nog een hele leuke nieuwe klant bij maar dat vertellen we je pas als we in gesprek zijn met elkaar…ssssttt.

De vooedelen

 • Een superleuke en diverse baan bij een snelgroeiend bedrijf in een oude bakkerij in hartje Amsterdam op de Keizersgracht.
 • We hebben de big group academy met learn en shares waar je je huidige kennis kunt verdiepen, kennis kunt verbreden of wellicht een keer iets heel anders kunt volgen en een nieuw talent kan ontdekken. Maandelijks vrij aan deel te nemen!
 • Een Swapfiets (als je wat verder woont een elektrische) of een OV-pas om naar het werk te komen.
 • Een bijdrage om lekker te sporten met Classpass.
 • Gezellige en lekkere (gratis) lunches samen.
 • Diverse uitjes per jaar wisselend van leerzaam, gezellig, sportief tot uitdagend.
 • We houden ervan om succes te delen dus na 6 maanden doe je automatisch mee in het big group winstdelingsprogramma. Laten we samen succes gaan boeken!
 • En last but not least, een competitief salaris waar jij blij van wordt en dat ook gerelateerd is aan je ervaring en wat wij denken dat je kunt bijdragen aan onze gezamenlijke toekomst.

 

De rol

Bij big geven we je veel vrijheid en zelfstandigheid. Maar, eerlijk is eerlijk, hier vragen we er ook wel wat voor terug. We houden van collega’s die verantwoordelijkheid willen en durven nemen en hebben een ondernemerscultuur waar fouten maken part of the game is. Zolang we er maar van leren en niet dezelfde fouten nogmaals maken. We zijn een bureau met een breed pakket aan diensten dat mensen en merken op een creatieve wijze in beweging zet. Een bedrijf op een missie dat in de afgelopen jaren sterk gegroeid is en deze ambitie in de komende jaren verder wil vormgeven.

We komen graag in contact met iemand die intrinsiek gemotiveerd is om het beste voor zowel klant als bureau te realiseren. Die gemotiveerde accountmanager die zelfstandig projecten op de rit kan zetten en briefings kan.

doorgronden en vertalen naar de rest van het team, externe stakeholders en leveranciers. Je weet je omgeving ook te inspireren en motiveren richting het gemeenschappelijke doel.

In deze rol zul je nauw samen werken met de Business Director en de overige partners van het bureau. Je zult het voortouw nemen bij het managen van projecten en voortbouwen op bestaande klantrelaties. Je hebt een proactieve en daadkrachtige houding richting uitbreiding van de business door kansen te zien en te verzilveren. Dit doe je in nauwe samenwerking met alle partners. Het is niet alleen onderdeel van je baan maar dit gaat je van nature gemakkelijk af. Je levert ook een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van het bureau door een voorbeeldfunctie in effectief en efficiënt klantmanagement.

Als je het leuk vindt om voor zowel MKB-klanten als grote merken te werken, van een brand-identity klus te wisselen naar een tech en innovatieproject (bijvoorbeeld in onze eigen VR studios of met AI), of in de ochtend een lokale Nederlandse klant te bezoeken om in de middag in een internationale meeting te zitten samen met Engelse collega’s… als deze diversiteit je hart sneller laat kloppen en niet afschrikt… laat het ons weten en dan nodigen we je graag uit om een keer langs te komen.

Over jou

 • Marketingkennis om gesprekspartner op niveau te zijn.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als accountmanager bij een marketing agency.
 • Het medialandschap begrijp je in hoofdlijnen, zowel offline als online.
 • Mogelijkheid om te multi-tasken, prioriteiten te stellen en meerdere projecten tegelijkertijd te managen.
 • Vermogen om een presentatie/voorstel duidelijk en gepassioneerd over te brengen.
 • Goede beheersing van de Engelse taal en native/vloeiend in het Nederlands.
 • Sterke en professionele communicatieve vaardigheden op een nuchtere manier (zowel schriftelijk als mondeling) en vaardigheden in contact met onze klanten (prettig in contact met interne en externe belanghebbenden).
 • Iemand die liever langsgaat of de telefoon pakt dan een email stuurt.· Hoewel diploma's geen goede commerciële mensen maken, is een bepaald niveau van (zelf) onderwijs vereist.
 • Opleiding of bewezen analytisch denkvermogen om complexe zaken simpel te maken.

 

Wij zijn altijd op zoek naar potentieel nieuw talent. Als je denkt dat je in ons groeiende bureau zou passen, stuur dan een kopie van je cv samen met een begeleidende e-mail naar info@big-amsterdam.nl of solliciteer hier. We zullen je sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen als er een geschikte functie beschikbaar is of komt. 

www.big-group.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.