Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een CRO Specialist - Special Interest Media vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een CRO Specialist - Special Interest Media

DPG Media is per direct op zoek naar een:

CRO Specialist - Special Interest Media 

Dagelijks werken met het miljoenen bereik van merken als Autoweek, vtwonen, Tweakers en Ouders van Nu? In ons productteam komt een positie beschikbaar als CRO Specialist en krijg jij de mogelijkheid om met de bergen aan data jouw hypotheses te valideren. Met welke A/B test ga jij starten?

Wat ga je doen

Je wordt verantwoordelijk voor het verhogen van de online conversie door middel van A/B-testen, gedragsanalyse en het implementeren van optimalisaties. Daarin kan je voortbouwen op een bestaand CRO proces. In het productteam voorzie je de product owners van advies op basis van je analyses en A/B testen, zodat zij alleen de winnaars kunnen implementeren.

Je werkt samen met onder meer je marketing- BI- en product-collega’s. Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de CRO activiteiten met je stakeholders zodat we gezamenlijk onze online doelstellingen behalen. Verder:

 • zet je de strategie uit voor experimenteren en valideren en werk je verder toe naar een ‘centre of excellence’.
 • ga je proactief op zoek naar de belangrijkste behoeften en verzamel je continu ideeën door het organiseren van brainstorms, het doen van marktonderzoek en het analyseren van kwalitatieve en kwantitatieve data.
 • stuur je op groei van de belangrijkste doelstellingen en een betere gebruikservaring van apps en websites die dagelijks door miljoenen bezoekers worden gebruikt.


Wie zijn wij

Je wordt onderdeel van de Special Interest Media (SIM) afdeling binnen DPG Media. Jij en je collega’s zijn gevestigd in het kantoor in Amsterdam, maar je kan ook thuiswerken. Bij SIM ga je bijdragen aan het bereiken en bedienen van communities van mensen die gepassioneerd zijn over hun hobby’s en interesses en daar graag geld aan uitgeven.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.


Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring met website optimalisatie
 • Je zoekt graag naar kleine en grote verbeteringen
 • Daarin betrek je van nature jouw collega’s. Je bent een inspirerende en toegewijde collega waar iedereen graag mee samenwerkt.
 • Je houdt ervan om in data & research te duiken, bent in staat daar de juiste inzichten uit te halen en hebt de creativiteit om vanuit inzichten tot goede oplossingen te komen.
 • Ervaring met het bouwen van A/B tests met behulp van javascript is een pré
 • Ervaring met UX en visual design is een pré.Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jamie beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jamie.plug@dpgmedia.nl.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.