Marketing Report
[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Creative Marketeer vacatures

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Creative Marketeer

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een:

Creative Marketeer (32-40 uur)

Global Media & Entertainment. Aangenaam! Wij zijn de grootste buitenreclame-exploitant van Nederland. Merken adverteren via ons op posters in o.a. bushokjes, maar ook op onze digitale schermen, van heel groot tot klein, van op straat tot op de grootste NS stations. Deze uiteenlopende adverteerders (en ook de bureaus van deze adverteerders), moeten goed weten wie wij zijn, wat wij doen, waar wij voor staan en wat er bij ons speelt. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Dit ga je doen

Jij bent dé creatieve geest met een passie voor marketing en branding. Vanuit deze passie voel jij je verantwoordelijk voor het bedenken van innovatieve oplossingen voor onze eigen producten, proposities, content concepten, campagnes, events en activaties. Wanneer er creatieve ideeën nodig zijn, ben jij de persoon die hier met enthousiasme voor zorgt.

Een van jouw missies bij Global is om de creaties binnen de (Digital) Out-of-Home branche naar een hoger level te brengen. Als expert op het gebied van creatie ben jij voortdurend bezig om merken, mediabureaus en reclamebureaus te inspireren en te informeren over effectieve creaties via middelen waarvan jij denkt dat goed werkt. Hiervoor werk je nauw samen met partners, zoals ADCN, RAW, Yune en Demo festival.

Podiumvrees? Daar heb jij geen last van! Het delen van jouw verhaal voor een groep vind jij juist leuk. Maandelijks organiseer en presenteer jij creatieve sessies voor onze klanten.

Iets goeds willen doen voor de wereld zit ook in jouw DNA. Als drijvende kracht achter het liefdadigheidsinitiatief van Global, Make Some Noise, leid jij wekelijks het team om lokaal goede doelen te steunen.

Het team

We zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, waardoor je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van reclame en media. Als onderdeel van het marketingteam werk je samen met getalenteerde marketeers, designers, onderzoekers en fotografen.

Als team zijn we verantwoordelijk voor het merk Global, ons product en de manier waarop we dit in de markt zetten. We werken nauw samen met het Sales-team aan campagnes van o.a. Netflix, McDonalds, Chanel, Hello Fresh, H&M en Basic-Fit – om er maar een paar te noemen.

Wij geven hun advies over o.a. de inzet, de creaties en de strategie van Out-of-Home campagnes. Ons kantoor zit in Amsterdam en het hoofdkantoor zit in Londen. Naast buitenreclame zijn we daar ook marktleider in Radio!

Dit ben je en neem je mee

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist voor deze functie.
 • 3 tot 5 jaar ervaring binnen een marketingfunctie.
 • Het is een pré als je werkervaring hebt bij een adverteerder, mediabureau en/of reclamebureau om te weten wat de behoeftes zijn uit de markt.
 • Je hebt affiniteit met B2B marketing- en communicatie.
 • Met jouw creatieve mind, vind je het leuk om creatief bezig te zijn.
 • Je kunt moeiteloos trends en ontwikkelingen doorvertalen naar proposities en presentaties.
 • Je kan projecten zelfstandig leiden door die te ownen, zelf het initiatief te nemen en snel te schakelen.
 • Je bent stressbestendig, omdat er veel projecten tegelijk lopen. Deadlines halen is voor jou gesneden koek en bent dus in het bezit van een sterk staaltje projectmanagement.
 • Pro-activiteit en communicatieve vaardigheden stromen door je bloed.

 

Bij ons krijg je over een breed vlak veel verantwoordelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken en op jouw eigen manier impact te maken. Wij werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Dit altijd in combinatie met een flinke dosis humor. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Global kunnen passen!

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris
 • Onbeperkt vakantiedagen.
 • Tijdens jouw werkjubileum ben je vrij om dit te vieren.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsvergoeding of de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Veel leuke events zoals onze jaarlijkse Kerstbomenborrel en andere leuke media- en kennis events.

 

Solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Global Media & Entertainment krijgt voorlopige exploitatie buitenreclame RET (Rotterdam)

22-04-2024 | 05:00:00
Vanaf 1 mei 2024 is Global na 6 jaar terug in Rotterdam met bijna 3000 Out-of-Home postervlakken op straat en in de metro

Global telt af met NOC*NSF naar de Olympische Spelen

17-04-2024 | 08:55:59
Op duizenden plaatsen in ons land tellen de digitale klokken af tot de start van de Olympische Spelen in Parijs

[Vacatures] Global zoekt een Contracting Director

09-04-2024 | 08:22:00
Global is per direct op zoek naar Contracting Director (36-40 uur)

[Vacatures] Global zoekt een Digital Consultant

09-04-2024 | 08:03:00
Global is per direct op zoek naar Digital Consultant -(32-40 uur)

Global voegt 9 NS-stations toe aan DOOH-portfolio

28-03-2024 | 10:08:00
Global Media & Entertainment heeft in het eerste kwartaal van 2024 ruim 50 digitale schermen toegevoegd aan negen stations

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief