[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Marketeer

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Marketeer

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een:

Marketeer (32-40 uur)

Global Media & Entertainment. Aangenaam! Wij zijn de grootste buitenreclame-exploitant van Nederland. Merken adverteren via ons op posters in o.a. bushokjes, maar ook op onze digitale schermen, van heel groot tot klein, van op straat tot op de grootste NS stations. Deze uiteenlopende adverteerders (en ook de bureaus van deze adverteerders), moeten goed weten wie wij zijn, wat wij doen, waar wij voor staan en wat er bij ons speelt. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Dit ga je doen

Jij denkt mee over de richting die we moeten inslaan met ons 65-koppige Sales- & Marketingteam. Dat betekent dat je meedenkt over mediastrategieën voor klanten, ondersteuning biedt aan accountmanagers bij uiteenlopende klantvraagstukken, bouwt aan creatieve presentaties en helpt bij pitches voor klanten. Met oog voor trends en ontwikkelingen binnen de media en MVO, houd jij je bezig met de marktpositie van Global en hoe wij deze kunnen versterken.
Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste binnen deze rol.

Het team

We zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, waardoor je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van reclame en media. Als onderdeel van het marketingteam werk je samen met getalenteerde marketeers, creatieven, designers, onderzoekers en fotografen.

Als team zijn we verantwoordelijk voor het merk Global, ons product en de manier waarop we dit in de markt zetten. We werken nauw samen met het Sales-team aan campagnes van o.a. Netflix, McDonalds, Chanel, Hello Fresh, H&M en Basic-Fit – om er maar een paar te noemen. Ons kantoor zit in Amsterdam en het hoofdkantoor zit in Londen. Naast buitenreclame zijn we daar ook marktleider in Radio!

Dit ben je en neem je mee

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • 3 tot 5 jaar ervaring binnen een marketingfunctie.
 • Het is een pré als je werkervaring hebt bij een adverteerder en/of mediabureau om te weten wat de behoeftes zijn uit de markt.
 • Je hebt affiniteit met B2B marketing- en communicatie.
 • Je kunt moeiteloos trends en ontwikkelingen doorvertalen naar proposities en presentaties.
 • Deadlines halen is voor jou gesneden koek en bent dus in het bezit van een sterk staaltje projectmanagement.
 • Pro-activiteit en communicatieve vaardigheden stromen door je bloed.

 

Bij ons krijg je over een breed vlak veel verantwoordelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken en op jouw eigen manier impact te maken. Wij werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Dit altijd in combinatie met een flinke dosis humor. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Global kunnen passen!

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris
 • 31 vakantiedagen + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsvergoeding of de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets.
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Veel leuke events zoals onze jaarlijkse Kerstbomenborrel en andere leuke media- en kennis events.

 

Solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een (Junior) Account Manager

31-05-2024 | 07:57:00
Global is per direct op zoek naar (Junior) Account Manager (32-40 uur)

[Marketing Report Radio] Siebe-Geert de Boer (Global): BRO Next was de missing link in het buitenreclameonderzoek

27-05-2024 | 12:02:00
We spreken Siebe-Geert de Boer over de recente introductie van BRO Next, een uitgebreid en uitdagend bereiksonderzoek in de buitenreclame sector

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

Dit zijn de winnaars van de Your Craft DOOH-design challenge 2024

02-05-2024 | 11:29:00
Deze samenwerking bood jong talent de kans om een innovatieve Digital Out-of-Home campagne te ontwikkelen voor op het netwerk van Global

Global Media & Entertainment krijgt voorlopige exploitatie buitenreclame RET (Rotterdam)

22-04-2024 | 05:00:00
Vanaf 1 mei 2024 is Global na 6 jaar terug in Rotterdam met bijna 3000 Out-of-Home postervlakken op straat en in de metro

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.