Marketing Report
[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Planner vacatures

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Planner

Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar:

Planner (32-40 uur)

Global Media & Entertainment. Aangenaam! Wij zijn de grootste buitenreclame-exploitant van Nederland. Merken adverteren via ons op posters in o.a. bushokjes, maar ook op onze digitale schermen, van heel groot tot klein, van op straat tot op de grootste NS stations. Om te zorgen dat alle uitingen van onze klanten op een juiste wijze op onze schermen worden getoond zijn wij op zoek naar een Planner.

Dit ga je doen

Binnen deze werkzaamheden werk je vaak samen met Campagne Managers die de rechterhand zijn van Account Managers. Je werkt als Planner met verschillende dashboards en Excel. Daarom is het handig als je gewend bent om met bepaalde systemen te werken en deze snel eigen maakt.

Binnen het salesproces ben je nauw betrokken in het hele proces, namelijk in de volgende fases:

  • Briefings fase: jij maakt bijvoorbeeld een selectie voor een campagne van Dior die zich richt op de doelgroep Millenials. Je leert hierbij om te gaan met onze statische (posters)- en digitale planning.
  • Inplannen: je plant de campagnes in op o.a. onze bushokjes, maar ook digitale schermen op NS stations. Jij zorgt ervoor voor dat alle campagnes tijdig beginnen, op de juiste plekken zichtbaar zijn en de afgesproken doelstellingen worden behaald. Ook check je of alle uitingen van klanten getoond mogen worden volgens de richtlijnen.
  • Monitoren: je monitort of alle campagnes naar behoren lopen – dit geldt vooral voor onze digitale campagnes.
  • Optimaliseren: wanneer je merkt dat een campagne niet het beoogde doel gaat behalen, ga jij naar oplossingen zoeken en optimaliseert bij deze de campagne.
  • Rapportages: jij verzorgt de digitale rapportages voor klanten.

 

Dit ben je en neem je mee

  • Jij staat aan de start van je carriere en brengt jouw skills mee die je hebt geleerd op je studie, bijbaan en/of stage. Je hebt zin om in een bedrijf te starten waar er ruimte wordt gegeven om jezelf te ontwikkelen.
  • Je bent georganiseerd, hebt oog voor detail en proactief in het oppakken van werkzaamheden en projecten.
  • Binnen je rol als Planner zal je continue aan het schakelen zijn met jouw collega’s. Het is dus superbelangrijk dat je communicatief en sociaal bent ingesteld en dat je goed kunt omgaan wanneer er meerdere to do’s op je bord komen te liggen.
  • Als planner heb je het in je zitten om analytisch te denken en heb je het werken met nieuwe systemen snel door. Goede skills hebben in Excel is een pre en het spreken en schrijven van de Nederlandse taal is een must.

 

Het team

We zijn een snelgroeiend bedrijf, waardoor je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van reclame en media. Binnen ons digitale team rapporteer je aan de digital lead. Je werkt veel samen met Accountmanagers, Campagne Managers en onze afdeling Operations. Samen met hen ben je verantwoordelijk om de campagnes in juiste banen te leiden.

Binnen de media staan ontwikkelingen nooit stil. Nieuwe projecten dienen zich vaak aan binnen ons bedrijf. Wanneer jij je als een vis in het water voelt binnen het bedrijf en je werkzaamheden, kun je (proactief) owner worden van zo’n project.

Hoe zien je eerste paar weken eruit?

Wij zullen zorgen voor een goede onboarding!
Voor de eerste paar weken wordt één van je directe collega’s jouw buddy. Deze collega neemt jou mee naar verschillende meetings en zorgt ervoor dat je intern wegwijs wordt gemaakt. Denk daarbij aan onze systemen, hoe de lijntjes lopen tussen verschillende afdelingen en hoe je vanuit jouw rol onze klanten zo goed mogelijk kan servicen.

Behalve je eigen team, zal je ook de andere Globallers leren kennen. Je hebt kennismakingsgesprekken met alle managers, zodat je weet welke verantwoordelijkheid er binnen een afdeling ligt.

Er gebeurt veel binnen Global en binnen onze branche; grote kans dat je in de eerste periode ook direct deelneemt aan één van onze eigen events of een extern event.

In het diepe gooien doen wij niet.. jij krijgt de kans om Global, je collega’s en de markt te leren kennen.

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

Lees ook:

[SWOT24] Eric Kip (Global): The Future is Bright

15-02-2024 | 11:05:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord is Eric Kip, Managing Director bij Global

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner Salesforce

13-02-2024 | 08:26:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Product Owner Salesforce (32-40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Creative Marketeer

30-01-2024 | 08:13:58
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Creative Marketeer (32-40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Projectleider

23-01-2024 | 10:03:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Projectleider (40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Fotograaf

16-01-2024 | 07:37:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar een Fotograaf (24-32 uur)

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.