[Vacatures] Global zoekt een Planner

[Vacatures] Global zoekt een Planner

Global is per direct op zoek naar een:

Planner

De afdeling Planning is binnen Global een data- en technologie gedreven team. Hierin worden commerciële uitingen gepland op ongeveer 16.000 statische- en digitale advertentie vlakken door heel Nederland. Als doelstelling heeft de afdeling Planning het bieden van meerwaarde aan elke uiting, zowel statisch als digitaal, om zodoende meer kwaliteit te kunnen leveren aan onze adverteerders.

De inzet van data speelt hierin een grote rol. Van het gebruik van data om een effectief bereik te genereren tot het gebruik van real-time data om je digitale creatie meer relevantie te kunnen geven. Om dit allemaal op orde te houden (gezamenlijk met collega’s natuurlijk), zijn wij op zoek naar een: Planner (32-40 uur).

Wij zijn op zoek naar een energieke teamplayer, met commercieel inzicht, weet wat klantgericht zijn betekent en niet terugdeinst voor uitdagingen. Je wordt onderdeel van een team bestaande uit 4 man en rapporteert aan de Sales & Marketing Director. Ben jij nauwkeurig en kan je gestructureerd en systematisch werken? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

 • In teamverband verantwoordelijk voor de wekelijkse planning van onze posters en de dagelijkse uitlevering van digitale campagnes. Hiervoor gebruikt Global de nieuwste technologie en werk je nauw samen met de Sales afdeling.
 • Jij zorgt ervoor dat alle campagnes tijdig beginnen, op de juiste plekken zichtbaar zijn en de afgesproken doelstellingen behalen.
 • Optimalisatie van de beschikbare poster- en digitale voorraad. Hiervoor gebruik je verschillende data dashboards die je dagelijks het benodigde inzicht geven. Op deze manier zorg je ervoor dat afdeling Sales meer en beter kan verkopen. Hierbij heb je ook regelmatig contact met de leveranciers van onze systemen en het datateam om verbeteringen door te voeren.
 • Monitoring van inkomende orders en de juistheid hiervan tijdens het reserveren van de campagnes. Hierbij werk je nauw samen met de afdelingen Operations en Finance.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Je hebt een analytisch en oplossend denkvermogen. Je kan goed zelfstandig werken en plannen en vindt het daarnaast fijn om in een team te werken. Door jouw energie gaat het managen van relaties, zowel in- als extern je goed af; een goede communicatie zit in je DNA. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en weet jij je hoofd koel te houden in een soms wat hectische omgeving.
 • Je werkt o.a. met Excel. Je hoeft geen master Excel skills te hebben (je bent hier tenslotte ook om veel te leren), maar je voelt je er goed bij om vaak met dit systeem te werken.
 • Ervaring binnen de mediawereld is geen vereiste; wij vinden het juist een uitdaging als je vanuit een andere branche jouw kennis bij Global kunt laten voortvloeien. Binnen deze rol is het van belang dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.
 • Wij werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Dit altijd in combinatie met een flinke dosis humor. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Global kunnen passen!

 

Wat bieden wij?

 • Geld. Oftewel een passend salaris.
 • 31 vakantiedagen, dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een werkplek, maar ook de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Niet geheel onbelangrijk; je neemt deel aan onze events als de Palmbomenborrel en verschillende netwerk/media-events.
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps.

 

Oh ja nog even dit.. wie is Global?

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Global is onderdeel van een internationale organisatie. Het hoofdkantoor zit in Londen en daar is het bedrijf naast Out-of-Home ook marktleider in radio!

Wat is out-of-home?

Bewust of onbewust kom je buitenreclame, ook wel Out-of-Home genoemd, dagelijks tegen: onderweg, tijdens het boodschappen doen of tanken. Onze objecten staan overal. Het medium is dan ook uiterst geschikt om als adverteerder in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken. Met een uitgebreid en divers portfolio, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste creatieve (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen.

Wil je meer over ons weten? Check onze LinkedIn of neem een kijkje op onze Instagram om een goed beeld te krijgen van de organisatie.

Solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.