Marketing Report
[Vacatures] JCDecaux zoekt een Junior Business Controller vacatures

[Vacatures] JCDecaux zoekt een Junior Business Controller

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

Junior Business Controller

Hoor jij thuis in een dynamisch en internationaal familiebedrijf en wil jij de kans pakken om je verder te ontwikkelen als business controller? Weet jij jouw hoofd koel te houden en krijg jij energie van rapportages en budgetten? Lees dan snel verder! Wij zoeken naar een enthousiaste collega: Junior Business Controller.

Het Finance team bestaat uit 7 collega’s. Als junior Business Controller houd je de financiën goed in de gaten. Je zult samen met de business controller de financiële gegevens van JCDecaux Nederland BV tijdig en accuraat verwerken in verschillende rapportages en (jaar)plannen. Dit doe je zowel ten behoeve van de afdelingen in Nederland als het moederbedrijf in Frankrijk. Daarnaast lever je actief een bijdrage aan het verbeteren van de prestaties en doelstellingen van de organisatie.

Wat ga je doen?

 • Rapportages - Het verzorgen van de interne financiële rapportage, de financiële rapportage aan de aandeelhouder en financiële rapportage aan externe partijen. Het betreft balans-, resultaat- en werkkapitaal rapportages en prognoses daarvan inclusief gedetailleerde analyses.
 • Analyse en advies - Op basis van de financiële analyses het adviseren van de diverse afdelingen en opstellen van businessplannen.
 • Business Intelligence - Het mede opzetten en onderhouden van rapportage dashboards in samenwerking met je collega's van data-analytics.                 
 • Budget - Het ondersteunen van de afdelingen in het budgetteringsproces, bewaken van dit proces en consolidatie van de afdelingsbudgetten tot het budget van de organisatie. 
 • Interne controle/administratieve organisatie - Het controleren van de grootboekrekeningen en subadministraties (o.a. projecten/debiteuren/ crediteuren/voorraad) op juistheid en het uitvoeren van gerichte controles op de naleving van richtlijnen/procedures. Assisteren bij het beschrijven van en optimaliseren van de (geautomatiseerde) administratieve processen en het inventariseren van risico’s. 
 • Overige werkzaamheden - Contacten onderhouden met de accountant, het hoofdkantoor in Frankrijk en andere leden van de JCDecaux Groep. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een afwisselende baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij één van de leukste Out-of-Home (buitenreclame) bedrijven met een fijne, no-nonsense werkomgeving én toffe collega’s als bonus;
 • Veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling en de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen;
 • Een prima arbeidsvoorwaardenpakket: salaris conform JCDecaux functiehuis (afhankelijk van je werkervaring, leeftijd en opleiding). Verder o.a. pensioenregeling, 25 vakantiedagen, bonusuitkering, collectieve zorgverzekering, vitaliteitsdagen, laptop, smartphone en eventueel niet-rokendag.
   

Wat vragen wij?

 • WO, Master Accounting & Control of vergelijkbaar 
 • Gevorderd niveau MS Excel 
 • Affiniteit met data-analyse  
 • Kennis van ERP systemen 
 • 0-2 jaar relevante werkervaring 
 • Goede beheersing Engelse taal in woord en geschrift 

 

Wie wij zijn?

Ons werk spreekt miljoenen mensen aan! In 2023 hebben wij een netwerk van minimaal 600 digitale displays op de beste plekken in de topsteden van Nederland naast onze papieren posters in de Abri's en Mupi's. Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat, als je over een druk kruispunt rijdt. Iedere bewoner en bezoeker van deze steden komt, bewust of onbewust, regelmatig in contact met het netwerk van JCDecaux. Met duizenden Abri’s en Mupi’s (bus- en tramhaltes en vrijstaande informatiezuilen) en veerponten is JCDecaux ook prominent aanwezig in vrijwel alle grote steden van Nederland.

JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van modern en functioneel stadsmeubilair. Door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten beschikt JCDecaux over een landelijk netwerk van reclameobjecten. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden JCDecaux het recht om de beschikbare reclameruimte in deze objecten te exploiteren.

De locaties van onze objecten zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd. JCDecaux biedt de mogelijkheid om via dit netwerk zoveel mogelijk Nederlanders te bereiken met uiteenlopende creatieve reclame-uitingen. Lichteffecten, volledig bestickerde Abri’s of uitingen waarbij Abri’s veranderen in luchtkussens, koelkasten of laptops? Met JCDecaux is alles mogelijk.

Solliciteren

Wil jij op gesprek komen bij ons? Stuur dan jouw CV en laat ons vooral per mail weten waarom je graag bij JCDecaux wilt werken. Solliciteer hier of stuur je korte motivatie en CV naar werkenbij@jcdecaux.com.

www.jcdecaux.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.