[Vacatures] Key Agency zoekt een Full Stack Laravel Artisan

[Vacatures] Key Agency zoekt een Full Stack Laravel Artisan

Key Agency is per direct op zoek naar een:

Full Stack Laravel Artisan

Jij bent alles-in-één. Een avonturier. Een onderzoeker. Een bedenker. Een bouwer. Je laat je niet in een hokje plaatsen. Maar er is wel één aspect waarmee jij al deze vaardigheden met elkaar verbindt: retestrakke code. En precies daarom willen we jou in ons team.

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk en willen daarom graag snel een Full Stack Developer aan ons Development team toevoegen.

Wat jij gaat doen

Zo breed als ons scala aan opdrachtgevers is, zo breed is jouw kennis op het gebied van development. Van actiesite tot e-commerceplatform, van prototype tot complete app; jij draait er je hand niet voor om. Of het om een opdracht vanuit de modebranche, de IT of de gezondheidszorg gaat, maakt jou niets uit. Jij steekt je handen uit de mouwen en gaat voor het beste resultaat. Samen met designers, copywriters, projectmanagers en andere developers zorg jij maar al te graag voor een briljante gebruikerservaring voor de klanten van onze opdrachtgever. Wie wij zoeken

Heb je deze kennis en ervaring in huis?

Je bent een team player -Je hebt ervaring opgedaan aan bureauzijde -Je wilt vooroplopen in je vak. Het is voor jou daarom logisch om altijd de laatste ontwikkelingen te volgen en je deelt je kennis graag met je collega’s -Je beheerst HTML, (S)CSS, JavaScript, Laravel en PHP uiteraard tot in de puntjes (en mocht je ook kennis hebben van Mobile Development en REST API’s, dan worden we helemaal gelukkig)

En herken je jezelf hierin?

Je hebt oog voor detail, slordigheidjes zijn niets voor jou -Je vindt het als echte teamspeler fantastisch om met designers, copywriters, producers en andere developers samen te werken -Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal -Je hebt een sterke drive om je te blijven ontwikkelen

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij TrainMore Amstelveenseweg, een Swapfiets van de zaak en Key-goodies.

Hebben we je interesse?

Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv naar jiska@keyagency.nl. Wij nemen snel contact met je op! U kunt ook een e-mail sturen naar hello@keyagency.nl.

www.keyagency.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.