[Vacatures] Makmende Media zoekt een Accountmanager Impact Communicatie

[Vacatures] Makmende Media zoekt een Accountmanager Impact Communicatie

Makmende Media is op zoek naar een:

Accountmanager Impact Communicatie om ons groeiende team te komen versterken

Ben jij een ervaren sales professional (minimaal 5 jaar werkervaring) die enthousiast is over het samenwerken met onze opdrachtgevers om impactvolle campagnes en - content te creëren? Wil je samen met een internationaal team de wereld voorzien van inspirerende verhalen om positieve verandering in gang te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie is Makmende?

Makmende is een prijswinnend full-service mediabureau dat bekend staat om het vertalen van het positieve werk van merken en organisaties in impactvolle verhalen. Van het ontwikkelen van doeltreffende communicatie strategieën en campagnes tot het produceren van content over de hele wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van SDG (Sustainable Development Goals) gerelateerde thema’s in effectieve communicatiemiddelen om de impact van organisaties en bedrijven te versterken. Makmende helpt graag opdrachtgevers om écht verbinding te maken met hun wereldwijde doelgroepen via communicatie.

Makmende's inclusieve aanpak

Vanuit ons kantoor tegenover het Centraal Station in Amsterdam ontwikkelen we creatieve concepten en coördineren we onze producties. Om deze projecten te realiseren, werken we nauw samen met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van getalenteerde media professionals van over de hele wereld. Ze fungeren als onze ogen en oren ter plaatse: ze doen onderzoek, filmen en fotograferen, zelfs in de meest afgelegen gebieden.

Onze klanten bestaan uit gerenommeerde internationale NGO's (Care, UNESCO), overheidsorganisaties (MinBuza, RVO) en (Foundations van) bedrijven (Cartier Women’s Initiative, Bayer Foundation en Ikea Foundation) die zich inzetten voor positieve impact. We bieden een compleet pakket van diensten aan onze opdrachtgevers: van contentstrategie en- productie tot (online) verspreiding van de gecreëerde assets.

Op dit moment zijn we bezig met het behalen van ons B Corp-certificaat. Onze missie is om de wereld te voorzien van inspirerende verhalen die gehoord moeten worden om positieve verandering in gang te zetten. Ben je enthousiast om deel uit te maken van deze missie en onderdeel te worden van ons internationale team van 15 collega's? Reageer dan op de onderstaande vacature. 

Makmende zoekt

Een getalenteerde Accountmanager die bekend is met het opbouwen van relaties, het beheren van accounts en het identificeren van kansen in onze markt. Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het proactief identificeren van nieuwe kansen en het schrijven van overtuigende voorstellen om nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen.
 • Het nauw samenwerken met het interne team van creatieve conceptontwikkelaars en productiemanagers, om ervoor te zorgen dat de proposals voldoen aan de verwachtingen van de klant en succesvol worden opgestart.
 • Het beheren en onderhouden van bestaande accounts, waarbij je zorgt voor een uitstekende klanttevredenheid en het behalen van resultaten
 • Je hebt een visie hoe (social) media ingezet kan worden als een ‘force for good’ en draagt deze graag uit op events en tijdens workshops.

 

Wat Makmende van jou vraagt

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de media/communicatie branche.
 • Een bewezen trackrecord in het behalen van sales doelstellingen en het opbouwen van langdurige klantrelaties.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels, om effectief te kunnen schakelen met zowel klanten als interne teams.
 • Een enthousiaste en resultaatgerichte mindset, met oog voor kansen en een drive om succesvolle deals te sluiten.
 • Kennis van / achtergrond in impact thematiek / SDG’s strekt tot de aanbeveling.

 

Wat Makmende biedt

 • Een uitdagende functie waarin je kunt bijdragen aan het creëren van positieve impact.
 • Mogelijkheden om internationale events en opdrachtgevers te bezoeken.
 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reisvergoeding en een eindejaarsbonus)
 • Contract voor 12 maanden (met de intentie dit op termijn om te zetten in een vast contract). Minimaal 4 dagen per week.
 • 50 procent thuiswerk en 7 weken per jaar remote werken mogelijk.

 

 En daarnaast ook:

 • Een leuke werkplek op steenworp afstand van Centraal Station (A Lab) met een open, divers en internationaal team.
 • Creatieve omgeving met de ruimte om te groeien en ondersteuning om je professioneel verder te ontwikkelen.
 • Flexibele werksfeer en soms extra vrije dagen als we denken dat het team een break nodig heeft.

 

Denk je dat jij de perfecte match bent voor deze rol? Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar Miesje Berkvens: jobs@makmendemedia.com Deadline: 14 juli 2023.

Sollicitatiegesprekken worden gepland in de week van 17 tot 21 juli. We hebben als doel het sollicitatieproces af te ronden voor eind augustus. En bij voorkeur begin je in september 2023.

Voor vragen kun je op woensdag bellen naar: +31 6 24 59 12 62.

www.makmendemedia.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.