Marketing Report
[Vacatures] MarketResponse zoekt een Data Analist vacatures

[Vacatures] MarketResponse zoekt een Data Analist

MarketResponse is per direct op zoek naar een:

Data Analist 

Cijfers spreken boekdelen voor jou. Jij ontdekt achter cijfers ongekende kansen. Jij laat cijfers tot leven komen. Klinkt dat bekend in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heel veel data

Bij MarketResponse hebben we bakken met data. Data uit marktonderzoek, eigen databronnen, data van onze opdrachtgevers en openbare databronnen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze enorme hoeveelheden data zijn op zichzelf waardeloos. Onze Data Analisten verstaan de kunst om de pareltjes uit deze data te halen.

Hoe doen we dat? We koppelen op een slimme manier en leggen verbanden die anderen niet zien. We analyseren de data en bieden waardevolle inzichten. Dat is nog maar het topje van de ijsberg. Wij brengen deze data tot leven en vinden zo kansen voor onze opdrachtgevers.

Als Data Analist maak jij zichtbaar wat er zo waardevol is aan al die cijfers

Als beginnend Data Analist houd je je vooral bezig met de processen rondom het verzamelen van data via marktonderzoek. Daaronder valt het programmeren van vragenlijsten (via een PHP-gebaseerde eigen datacollectie-tool) en het verwerken, analyseren en rapporteren van deze data. Hierbij maken we gebruik van Python en van programma’s als SAS en Excel.

Dit heb je in huis:

  • je houdt van cijfers en statistiek
  • hebt affiniteit met statistisch programmeren en analyseren
  • je beschikt over een hbo- of wo-werk- en denkniveau
  • bent een echte teamplayer
  • je hebt ervaring met pakketten als Python, SAS, SPSS of R en natuurlijk Excel
  • je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar

 

Ons aanbod:

Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng terwijl je werkt voor aansprekende merken en organisaties. We bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving in een resultaatgerichte, collegiale, informele en plezierige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat mensen die zich prettig voelen beter presteren. Ons kantoor Creative Valley CS bevindt zich midden in het bruisend stationsgebied van Utrecht CS en is optimaal ingericht voor de combinatie van thuiswerken en kantoordagen. Uiteraard bieden we een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die je van een eigentijds bedrijf mag verwachten.

Interesse?

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur een e-mail met je motivatie en je cv naar marco.vugts@marketresponse.nl. Je mag Marco natuurlijk altijd eerst even bellen (033 – 330 33 33) als je meer wilt weten.

www.marketresponse.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.