[Vacatures] MarketResponse zoekt een Medior/Senior Developer

[Vacatures] MarketResponse zoekt een Medior/Senior Developer

MarketResponse is per direct op zoek naar een:

Medior/Senior Developer

MarketResponse International Group (MRIG) verbindt mens, markt en maatschappij. Dat doen we met onze bijzondere expertise en high end tooling voor het verzamelen, analyseren, verrijken en duiden van data. Dit levert waardevolle informatie, insights en adviezen op voor onze opdrachtgevers.

Maar we doen meer. Wij laten de mens achter de data zien. We kennen of onderzoeken hun opinies, leggen hun drijfveren bloot en maken hun gedrag voorspelbaar. Daarmee verbeteren publieke organisaties hun dienstverlening en weten bedrijven de consument aan zich te binden.

Dit doen we in Nederland en internationaal met de drie krachtige labels MarketResponse, CMNTY en 4orange. Met onze software en digitale tools helpen we onze klanten (en onszelf) verder te groeien. Het developmentteam van MarketResponse ontwikkelt vernieuwende en effectieve klantomgevingen, portals en software voor analyse en onderzoek.

De functie

Als Medior/Senior Developer ben je volwaardig onderdeel van ons enthousiaste en gedreven team. Je denkt mee, werkt in projectgroepen en ontwikkelt zelfstandig slimme tools en software. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en je kennis en kunde in te zetten voor praktische klantoplossingen. Je komt te werken bij een ambitieuze en vrolijke organisatie die in Nederland de toon aangeeft in fact-based en data-driven consultancy.

Wat ga je doen bij MarketResponse? Als Medior/Senior Developer bouw je mee aan de software die we in eigen huis ontwikkelen en zorg je voor het onderhoud. In eerste instantie zijn we vooral op zoek naar een front-end developer, maar ook back-end development kan op je takenlijst terecht komen. Het developmentteam is veelzijdig en ontwikkelt verschillende digitale oplossingen. Denk aan klantomgevingen met onderzoeksrapportages, analyse tools, survey software, dataportals, klantportals en specifieke digitale onderzoeksoplossingen voor individuele klanten.

Profiel

  • Je werkt en denkt bij voorkeur minimaal op HBO-niveau
  • Hebt een jaar relevante werkervaring als PHP-programmeur
  • Kunt goed omgaan met Javascript, HTML(5) en CSS(3) en kent het werken volgens het MVC-principe (model-view-controller)
  • Als je bekend bent met Laravel, SQL en front-end Frameworks als Angular, Vue.js, React of Bootstrap, is dat helemaal mooi
  • Je kunt goed samenwerken in een team, maar kunt ook zelfstandig meters maken
  • Het is prettig en handig als je communicatief vaardig bent en je eigen ideeën durft in te brengen
  • Als je dan ook nog ervaring hebt met de ontwikkeling van portals en dashboards, dan ben je bij MarketResponse echt perfect op je plek

 

Ons aanbod

Werken bij MRIG is werken in een inspirerende en dynamische omgeving. Nieuwe mensen voelen zich bij ons meer dan welkom. De werksfeer is informeel en collegiaal. We leggen de lat hoog en we dagen elkaar uit. Dat is hard werken, maar dat doen we samen en met veel plezier. Want we zijn ervan overtuigd dat mensen beter presteren als ze zich prettig voelen.

Je mag rekenen op een marktconform salaris met bijpassende arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, onder meer via trainingen en opleidingen.

We bieden een inspirerende werkomgeving in het bruisend hart van Utrecht in urban hub Creative Valley, direct aan het stationsplein van Utrecht Centraal.

Interesse?

Enthousiast over deze functie? Stuur een e-mail met je motivatie en je cv naar remco.martens@marketresponse.nl. Je mag Remco natuurlijk altijd eerst even bellen (033 – 330 33 33) als je meer wilt weten.

www.marketresponse.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.