[Vacatures] Mediahuis zoekt een Contentcoördinator Nieuwsregie De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Contentcoördinator Nieuwsregie De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Contentcoördinator Nieuwsregie De Telegraaf

Wij zijn een Mediahuis gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn als internationale onderneming een jonge groep met diepe wortels en kennen een lange journalistieke traditie. De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. Ben jij klaar om jouw originele ideeën, ongezouten mening en journalistieke ervaring los te laten op een miljoenenpubliek? Dan is dit jouw kans want onze deuren staan open voor een Contentcoördinator op de redactie Nieuwsregie. 

Ons verhaal, in het kort

Nieuwsregie vormt het hart van de nieuwsorganisatie van De Telegraaf. Hier wordt bepaald welk verhaal wanneer en op welk platform wordt gebracht. Het nieuws van de dag, eigen primeurs, achtergrondverhalen, opinies, interviews: alles komt 24/7 razendsnel voorbij. Deze deelredactie bestaat uit nieuwsregisseurs, nieuwschefs, contentcoördinatoren en een weekregisseur. De nieuwsregisseur heeft de daadwerkelijke regie over de dagelijkse nieuwsstroom en wordt daarbij ondersteund door de nieuwschefs. De contentcoördinatoren zijn verantwoordelijk voor de uitwisseling van verhalen tussen De Telegraaf en de samenwerkende zustertitels binnen Mediahuis.

Wat ga je doen?

Als contentcoördinator draag je zorg voor een vlekkeloze samenwerking met Mediahuis Noord, Limburg en de Regionale Dagbladen. Die samenwerking werkt nadrukkelijk twee kanten op. Je bent het eerste aanspreekpunt voor deelchefs van de zustertitels als het gaat om onze eigen nieuwsagenda en de planning van onze verhalen. Tegelijkertijd ben je voortdurend alert op verhalen van Mediahuis Noord, Limburg, en de Regionale Dagbladen die ook relevant zijn voor de lezers van De Telegraaf. Je bent een echte spin in het web in het maken van de krant en ondertussen maak je kennis met alle andere facetten van het vak. Flexibiliteit is in deze rol superbelangrijk. De werkzaamheden vinden namelijk in wisseldiensten plaats: overdag, ‘s avonds en in de weekenden. Natuurlijk altijd in overleg met jouw directe collega.

Wat wij in huis willen halen

is een breed geïnteresseerde journalist met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent doortastend, werkt zelfstandig en nauwgezet. Met een scherp oog voor wat onze lezers bezighoudt, sta jij te popelen om aan de slag te gaan op de meest bruisende plek van De Telegraaf.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een salaris conform schaal 6 (€ 2957,02 - €4596,17) of schaal 7 (€ 3444,94 - € 5387,83) van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf (38 uren per week), en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Business Partner (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.