[Vacatures] Mediahuis zoekt een Credit Management Specialist

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Credit Management Specialist

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Credit Management Specialist

Hier bij Mediahuis brengen we mensen en verhalen samen. Via print en online. We bereiken iedere dag miljoenen mensen. Bijvoorbeeld door onze dagbladen en magazines bij onze abonnees te bezorgen, maar daarnaast ze aan te bieden in supermarkten en gemakswinkels. Bij Mediahuis B2C bouwen wij met een ambitieus team aan een duurzame en wederkerige relatie met al onze klanten, zowel consumenten als retailers en willen daar straks met jou in huis de volgende stappen in zetten. Dat alles ter ondersteuning van dat ene hogere doel; genoeg inkomsten generen om onafhankelijke en kwalitatieve journalistiek te bedrijven.

Wat ga je doen?

Als Credit Management Specialist ben je als senior verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer in de breedste zin van het woord. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van het proces tussen de klant en de interne organisatie: openstaande posten, crediteringen, incasso’s, processen, rapportages, vooruit gefactureerde omzet, facturen, aanmaningen en hoe dit is vastgelegd in de diverse systemen. Dit doe je zowel voor onze consumentenmarkt, abonnees (abonnementen), als onze zakelijke markt, retailers (losse verkoop).

Als Credit Management Specialist draag je zorg voor een efficiënt debiteurenbeheer, hierbij is de professionele relatie met de in- en externe cliënten, van groot belang. Je bent verantwoordelijk voor de bewaking en monitoring van onze portefeuilles. Je signaleert issues in de werkende processen en systemen en komt met verbetervoorstellen. Je bent sparringpartner voor de ICT systeem- en applicatiebeheerders van het abonnementensysteem en verdiept je in de financiële en technische processen in onze systemen. Tevens maak je de maandrapportage voor het debiteurenbeheer en ondersteun je de Manager Specialisten en Business Controller bij voorkomende werkzaamheden.

Dat doe je niet alleen. Je werkt namelijk nauw samen met drie Specialisten Debiteurenbeheer binnen het Specialisten Team van B2C. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van de financiële administratie. Jullie zijn goed op de hoogte van elkaars werkzaamheden, want bij afwezigheid van anderen vallen die taken tijdelijk onder jouw beheer.

Samen focussen jullie op continue verbetering van processen, werkwijzen en systemen. Je bent in staat met een open blik naar de werkwijzen te kijken en verbeter-ideeën aan te dragen en (gezamenlijk) uit te voeren. Aangezien er binnen Mediahuis met verschillende systemen gewerkt wordt, is ervaring met ICT-systemen hierin zeer waardevol. Ook mag jij je verdiepen in reporting om beter op situaties te anticiperen. Kortom, je bent een spin in het web voor je collega’s van B2C, Klantenservice, ICT, Finance, Controlling en tevens het incassobureau.

Wat wij in huis willen halen

Is een Credit Management Specialist met minimaal 3 jaar relevante werkervaring waaruit jouw finance affiniteit blijkt. Naast dat jij het aanspreekpunt bent voor complexere vraagstukken ben je in staat om zowel richting te geven, als op operationeel niveau concrete werkzaamheden aan te sturen en uit te voeren. Effectief communiceren en samenwerken is daarbij key! Natuurlijk werk jij gestuctureerd, accuraat en weet je als geen ander overzicht te houden

Wat hebben wij jou te bieden? 

We bieden je een interessante en afwisselende baan binnen een continu groeiend mediabedrijf, waar invloedrijke mediamerken en innovatieve mediabedrijven hun thuis hebben. We zijn één van de grootste van Nederland en daar zijn we best trots op. Maar om dat te blijven, moet je niet alleen meebewegen, maar ook anders bewegen. Dat begint bij nieuwsgierig zijn, nieuwe kennis willen opdoen en elke dag samen willen groeien. Wij hebben dan ook een sterke focus op het ontwikkelen van jouw talenten.

Vanzelfsprekend krijg je in deze rol ook een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je overigens een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer als je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie en drie stukken waar je trots op bent in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruiment@mediahuis.nl) of solliciteer hier net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nlUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.