[Vacatures] Mediahuis zoekt een Demand Manager

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Demand Manager

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Demand Manager

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Ben jij thuis in de wereld van programmatic advertising en klaar voor een plek waar commercie en ad technology elkaar versterken? Dan is dit jouw lead want onze deuren staan wagenwijd open voor een Demand Manager.

Wat je gaat doen als Demand Manager

Als Demand Manager zal je onder het dak van Mediahuis geen saaie dag tegenkomen. Want met al jouw kennis en ervaring krijg je vanaf dag één alle ruimte en vrijheid om vernuftige programmatic buying strategieën voor bestaande en nieuwe klanten succesvol(ler) te maken. Je draagt de commerciële verantwoordelijkheid voor de programmatic omzet waarbij je voornamelijk bij de tradingdesks en online bureaus onze oplossingen onder de aandacht brengt, deals sluit, huidige samenwerkingen en campagnes onderhoudt en optimaliseert om zo onze adverteerders te helpen om hun doelen te bereiken. Omdat je in deze functie deel uitmaakt van het Agencies team en nauw samenwerkt met collega’s van Ad Tech, Campaigns en Sales teams, ga je altijd voor het perfecte plaatje. Kortom, jouw deur altijd open voor de interne collega’s. Want succesvol, dat worden we hier samen.

Wat wij in huis willen halen

Is een advertising-enthousiasteling die bij voorkeur ervaring heeft opgedaan aan bureauzijde of in een vergelijke rol bij een publisher. Je voelt je thuis in de wereld van programmatic advertising en bent toe aan een plek waarin jouw ambities en ons grote bereik elkaar eens eindelijk kunnen ontmoeten en waar commercie en ad technology hand in hand samen gaan. En tot slot, de Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift. 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.809,95 en maximaal €5.693,12 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.