[Vacatures] Mediahuis zoekt een Interim Online Marketeer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Interim Online Marketeer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Interim Online Marketeer

Mediahuis Nederland brengt als uitgever van bekende merken als De Telegraaf, VROUW, Privé en onze regionale merken zoals Noordhollands Dagblad en Gooi-en Eemlander, mensen en verhalen samen op basis van een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn er voor onze honderdduizenden abonnees maar ook voor het nieuwe publiek dat ons steeds vaker weet te vinden via onze online kanalen met steeds meer digitale nieuwsproducten. Maar vergeet ook niet dat onze printproducten nog altijd een belangrijk fundament vormen om dat ene belangrijke doel gestalte te geven: het mogelijk maken van betaalde en onafhankelijke journalistiek. Vandaag en in de toekomst, dit keer openen wij namelijk onze deuren voor een ervaren Interim online marketeer.

Wat ga je doen als Interim online marketeer?

Als Interim online marketeer werk je mee binnen het team van B2C. Dit team is verantwoordelijk voor de werving van nieuwe abonnees die we vinden én binden: aan de telefoon, via e-mails, vanuit nieuwsbrieven, per post en op straat. In samenwerking met een Product Owner werk je vanuit de agile werkmethode in een multi-disciplinair team nauw samen. Met het team stel je periodiek gemeenschappelijke doelen. Deze zogenaamde ‘objectives’ worden binnen de scope van ons brede merkenportfolio bepaald en staan altijd centraal.

Als interim online marketeer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze paid kanalen, waaronder Google Ads, Display, Programmatic en Social Media. Daarnaast speel je een cruciale rol in het optimaliseren van ons affiliate netwerk, waardoor we onze online zichtbaarheid en conversies kunnen vergroten. Hiernaast zorg je er ook voor dat de interne campagnes optimaal worden ingezet. Van het beheer van onze house ads tot het werken met GSC en het implementeren van een hard coded paywall op onze website en app, jij hebt het in de hand. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze bestelstraat. Je houdt het CMS up-to-date, werkt aan tickets binnen de backlog en maakt gebruik van A/B test toolings zoals Google Optimize om de conversie te verbeteren. Ten slotte deel jij jouw kennis met de andere entiteiten en werk je nauw samen.

Wat wij in huis willen halen

is een online marketeer die al meerdere succesvolle opdrachten heeft mogen afronden in de wereld van online marketing en media. . Jij kan direct inspringen en weet met jouw ervaring de gaande processen direct op te pakken. Je kan op korte termijn beginnen. Zit daarnaast het agile werken in jouw poriën én heb je affiniteit met direct sales binnen een klantgerichte werkomgeving? Reageer dan direct.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een tijdelijke, inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt, ook als je hier maar tijdelijk verblijft. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en met ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft. Als onze freelance online marketeer kun je verder rekenen op een goed team achter je.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw nieuwe bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie voorzien van een korte motivatie en informatie over je beschikbaarheid heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Bel (31 6 41367473), Whatsapp of mail  met Jette (recruitment coordinator) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.