[Vacatures] Mediahuis zoekt een Medewerker Klantenservice E-commerce

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Medewerker Klantenservice E-commerce

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Medewerker Klantenservice E-commerce (parttime of fulltime)

Mediahuis E-commerce is een snelgroeiend onderdeel van Mediahuis Nederland. Dat is het resultaat van een ambitieus team en een succesvolle strategie: webshops rondom de grote eigen nieuwsmerken met een uitgekiend aanbod. Succes smaakt naar meer en daarom heeft Mediahuis E-commerce in 2021 verder opgeschaald naar de journalistieke titels in het noorden (Mediahuis Noord) en het zuiden (Mediahuis Limburg). En om in die groeispurt onze klanten en leveranciers maximaal te kunnen bedienen, versterken wij ons klantenserviceteam graag met een aantal nieuwe collega’s.

Wat ga je doen?

Onze shops trekken dagelijks duizenden bezoekers. Met ons team, dat bestaat uit verschillende expertises, gaan we elke dag vol voor een zo goed mogelijke klantervaring. Als klantenservicemedewerker is het jouw taak om ons winkelpubliek te voorzien van uitstekende service. Onder ons dak zal je geen saaie dag beleven dankzij een takenpakket met onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Beantwoorden van e-mails en telefonisch te woord staan van klanten.
 • Zelfstandig op zoek gaan naar oplossingen en indien nodig overleggen met collega's.
 • Behandelen van retourzendingen.
 • Rapporteren van feedback van klanten en proactief actie ondernemen.

 

Je hebt veel contact met de e-commerce collega’s en maakt de juiste verbindingen om zaken slimmer, leuker en efficiënter te maken en projecten tot een succesvol einde te brengen. Onze klantenservice is trouwens bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Dat zijn gelijk ook onze werktijden.

Hoe kom je binnen?

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die bij voorkeur al enige ervaring hebben op het gebied van service. Dat mag klantenservice-ervaring zijn, maar ervaringen in de horeca, achter een loket of in de verkoop zijn wat ons betreft ook heel waardevol. Minstens even belangrijk is jouw servicegerichte houding. Daarnaast ben je natuurlijk communicatief sterk, sociaal vaardig, beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en krijg je energie van samenwerken aan doelen en deadlines. En je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Dit hebben wij voor jou in huis

 • Een bruto uurloon van € 13,94 conform schaal E van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, en goede reiskosten- en/of thuiswerkvergoeding, afhankelijk van hoe jij je beweegt binnen onze hybride werkcultuur.
 • Een gezellig en gedegen inwerktraject waarin we je alle kneepjes van het vak leren, betaald uiteraard.
 • Een uitzendcontract met wekelijkse uitbetaling en de flexibiliteit om het werk te combineren met bijvoorbeeld een studie.
 • Toegang tot De Academie, onze interne universiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.
 • Vanzelfsprekend krijg je van ons alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen, zoals een laptop, telefoon, etc.
 • Een goed bereikbare werkplek op steenworp afstand van Amsterdam Sloterdijk en met voldoende parkeerruimte (en oplaadmogelijkheden) voor je auto, motor of fiets.
 • Alle ruimte om door te groeien

 

Kom binnen!   

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker

19-07-2024 | 07:59:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Podcastredacteur/-maker -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Experienced BI Engineer

16-07-2024 | 09:22:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Experienced BI Engineer -Fulltime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Content Creator

16-07-2024 | 09:10:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Content Creator -Parttime

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.