Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Mediaverslaggever De Telegraaf vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Mediaverslaggever De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Mediaverslaggever De Telegraaf

Onze redactie Cultuur en Media is de plek binnen De Telegraaf die het nieuws over de altijd roerige mediawereld ontdekt en oppakt. Met een team van negen verslaggevers van wie er vier de Media-redactie vormen willen we dagelijks leidend zijn. Schandalen bij The Voice, discussies aan de talkshowtafels en gestoei met miljoenen voor publieke omroepen in Den Haag, wij willen steeds haantje de voorste zijn. Ben jij klaar om de man/vrouw te zijn die onze lezers primeurs gaat brengen en relevante achtergronden wil bieden? Dan is dit jouw kans want onze deuren staan open voor een nieuwsjager/verslaggever media.

Wat je gaat doen?

Het op de voet volgen van het actuele aanbod van televisie- en streamingdiensten voor onze dagelijkse pagina’s in De Telegraaf. Dit doe je zowel voor onze online als offline producten door het schrijven van achtergrond verhalen en houden van interviews. Maar ook door het opnemen van podcasts en video’s. In duidelijke taal, dichtbij de lezer.

In onze missie om 24 uur per dag actueel te zijn ben je constant op zoek naar relevante nieuws- en achtergrondartikelen voor de algemene nieuwsredactie. Om ook telkens zelf over het laatste nieuws te beschikken onderhoud je een uitgebreid netwerk in de mediawereld en ben je goed op de hoogte van alles dat relevant is in het “Hilversumse”.

Hoe kom je binnen?

Wij gaan graag het gesprek aan kandidaten die net als De Telegraaf een duidelijke mening hebben en die niet alleen met een kritische blik kijken naar het programma-aanbod van talkshows, series en documentaires maar ook naar het beleid en de beleidsmakers in medialand.

Uiteraard vanuit een journalistieke invalshoek. Iets waar je al meerdere jaren ervaring in hebt opgedaan. Natuurlijk beschik je over een vlotte, creatieve pen, een collegiale instelling en barst je van de originele ideeën. En omdat nieuws niets te maken heeft met kantoortijden ben je flexibel als het gaat om werken in de avonden en/of weekenden.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3.534,51 en €6.382,41(conform Schaal - van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf) op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (+316 41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.