[Vacatures] Mediahuis zoekt een Performance Marketeer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Performance Marketeer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Performance Marketeer 

Breng jij onze content tot leven als onze Performance Marketeer? Als Marketing Specialist begrijp jij welk type lezer welk type content waardeert. En die lezer weet jij als geen ander te bedienen. Hoe? Goede vraag! Door onze content op het juiste moment via het juiste kanaal aan de juiste persoon aan te bieden. Zo maken we lezers betrokken en kunnen we hen nog beter vinden, verleiden en binden aan al dat moois dat Mediahuis Nederland te bieden heeft.

Wat ga je doen?

Als Performance marketeer heb je een data-gedreven en analytische mindset. Je hebt dan ook de vrijheid om dagelijks actuele artikelen te selecteren en op slimme wijze te adverteren via diverse (betaalde) kanalen. Daarnaast optimaliseer je onze premium strategie en bouw je campagnes rondom evergreens en servicecontent. Je past bovendien marketing automation toe om betaalde promotie te automatiseren. Je optimaliseert distributiekanalen zoals social media, nieuwsbrieven, push notificaties, SEO en SEA. Jouw expertise in SEA en betaalde campagnes maken jou de ideale kandidaat om ons bereik te vergroten. Deze werkzaamheden verricht je allemaal in het kloppende hart van de redactie, op deze manier ben jij als eerste op de hoogte van het nieuws en kan je hier direct op handelen.

En wat is het doel? Het succes van jouw inspanningen zorgt dan ook niet alleen voor meer nieuwe bezoekers, ook bestaande bezoekers keren in toenemende mate terug waardoor de bereidheid om een klantrelatie aan te gaan stilaan groeit. Dit vertaalt zich in 2 prachtige KPI’s: een groeiend bereik alsook een groeiend aantal paywall hits. En dat alles ter ondersteuning van dat ene grote doel: onafhankelijke journalistiek kunnen bekostigen. Vandaag en in de toekomst.

Wat wij in huis willen halen is

Iemand die vanuit kennis en ervaring van digitale marketingstrategieën en -tactieken het team ondersteunt. Jij hebt affiniteit met journalistiek en voelt je thuis op de redactie. Daarnaast pas jij het beste als jij een proactieve persoonlijkheid hebt en goed zelfstandig kan werken. Je beschikt over goede communicatievaardigheden om effectief samen te werken met interne teams zoals redacties en B2C. Met een proactieve houding en het vermogen om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en nieuwsgebeurtenissen, breng je voortdurende nieuwsgierigheid en blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de digitale marketingwereld en de journalistieke sector.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3.372,04 - € 4.869,54 op basis van 40 uur per week, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat je in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-41367473) of app met Jette de Vries, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur 100% NL

15-07-2024 | 09:15:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Eindredacteur 100% NL -Parttime/fulltime

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

[Whitepaper] Mediahuis: Bijna 30 procent van de jongeren overweegt te stoppen met social media

12-07-2024 | 09:57:00
Bijna een derde van de jongeren wordt ongelukkig van social media. Ongeveer eenzelfde percentage overweegt ook om helemaal te stoppen met het gebruik ervan

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Scrum Master

09-07-2024 | 09:13:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Scrum Master -Fulltime

[Marketing Report Cannes 2024] Rien van Beemen (Mediahuis): Lokale bestedingen zijn cruciaal

19-06-2024 | 14:36:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.