[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Haarlem

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Haarlem

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever Haarlem

Haarlems Dagblad is op zoek naar een breed inzetbare algemeen verslaggever voor de redacties in de regio’s Haarlem en IJmuiden.

Haarlems Dagblad maakt deel uit van de regionale dagbladen van Mediahuis en werkt nauw samen met de IJmuider Courant, Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Gezamenlijk hebben deze kranten 170.000 abonnees. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Dat bereik groeit. We werken vanuit negen kantoren in Noord- en Zuid-Holland met 180 journalisten, honderden freelancers en straks wellicht met jou.

Wat ga je doen als Verslaggever?

Samen met ons de regio en de harten van onze lezers veroveren. Met nieuws en mooie verhalen over ondernemen, lokale politiek en wonen. En ook met prachtig geschreven menselijke portretten en interviews. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, kunt je ook net wat langer vastbijten in een goed onderwerp en helpt ons mee met het versterken van de hechte band met de regio.

Wat wij in huis willen halen?

Is een verslaggever met een hart voor regioverslaggeving, goed gevoel voor nieuws en een fijne pen. Je kunt snel werken, maar je ben ook niet bang om af en toe de diepte in te duiken en je langer vast te bijten in een goed onderwerp. Je staat open voor journalistieke online vormen, hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en met ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2500 en €3300 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.   

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie, CV, motivatie en drie artikelen waar je trots op bent graag uiterlijk 14 januari in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.