Marketing Report
[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior projectmanager vacatures

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior projectmanager

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Medior projectmanager

Jij bent een ambitieuze projectmanager met een groot hart voor de maatschappij. Of je nu werkt aan interne, bouw- of publiekscommunicatie: op elk knooppunt neem jij de juiste afslag. Je weet hoe overheidsorganisaties werken en deinst niet terug van een knap staaltje kantoorjargon. Nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt is een plek om je door te ontwikkelen.

Over jou

Als medior projectmanager voor onze non-profitklanten scherp jij jouw adviesvaardigheden dagelijks aan en mag je aan de slag voor grote infrastructurele projecten.

 • 3 tot 5 jaar werkervaring als projectmanager bij een bureau of een non-profitorganisatie, ervaring met omgevingscommunicatie is een pre
 • Een academische of hbo-opleiding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar per week 
 • Zelfredzaam, flexibel en stressbestendig
 • Affiniteit met projectmatige werkzaamheden

 

Wat ga je doen?

We werken voor een aantal belangrijke non-profitorganisaties, zoals Rijkswaterstaat en Waterschap Limburg. Voor deze klanten heeft Zandbeek een toegewijd team. En binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor onder andere interne communicatietrajecten, projectcommunicatie en overige infrastructurele communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en werkt nauw samen met onze projectmanagers, adviseurs en specialisten. Dat doe je voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven, maar je zult ook regelmatig op pad gaan om op locatie een bijdrage te leveren.

We verwachten veel zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van je als projectmanager. Je plant en coördineert complexe projecten op doelgerichte wijze. Met hetzelfde gemak houd je de opdrachtgever op de hoogte. Je helpt onze klanten en het klantteam op dagelijkse basis met de beste aanpak, middelen en timing om hun doelstellingen te halen.

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks

Ervaring in omgevingscommunicatie is niet vereist, maar wel een dik pluspunt. Helemaal mooi als je al ooit al voor een non-profitorganisatie hebt gewerkt. Je hebt in elk geval een duidelijke visie op communicatie. Daarbij snap je dat projectmanagement werkt als het aanleggen van een dijk: zonder goede fundering zakt de constructie snel ineen. En zonder draagvlak onder alle stakeholders, komt er niets van die dijk terecht. 

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als prijswinnend contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf waarin full funnel creativiteit het kloppend hart vormt.

Wij vinden, vertellen én verspreiden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven het spervuur van duizenden boodschappen die dagelijks onze kant op schieten. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid. 

Wat wij jou bieden:

 • Werk op een hoog (creatief en strategisch) niveau
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard
 • Een zitfiets voor de fitte collega’s, een volle chipskast voor de bourgondische collega’s
 • Vaste vrijmibo’s, spontane domibo’s, sporadische womibo’s, twijfelachtige dimibo’s en af te raden mamibo’s  
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling 

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s 

 • Een pensioenregeling 
 • 25 vakantiedagen 
 • Een fietsplan  
 • Opleidingsbudget van €2.000 per jaar 

 

Hoe nu verder?

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om nog veel beter te worden. Ben je er nog? Mooi! Solliciteer dan nu via de button hieronder en geef je carrière een Z. Bij vragen kun je contact opnemen via personeelszaken@zandbeek.com of 06 – 12 92 17 10 of solliciteer hier.

www.zandbeek.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.