[Vacatures] ZIGT zoekt een Programmatic Campaign Executive - Hoofddorp

[Vacatures] ZIGT zoekt een Programmatic Campaign Executive - Hoofddorp

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Programmatic Campaign Executive - Hoofddorp

Bij sommige functies gaat het er niet om welk papiertje je hebt, maar wat voor persoon je bent. Dit is zo’n functie. Dus wat voor persoon moet je zijn om Programmatic Campaign Manager te worden? Om te beginnen moet je wel een beetje van reclame en commercie houden. Ook belangrijk is dat je ‘digital savvy’ bent. In het Nederlands: online is zeg maar echt jouw ding. Een nieuw programma of systeem heb je zo in de vingers. En iedere dag dat je met Excel aan de slag mag, is een goeie dag. Als dit jou een beetje omschrijft, ga je deze functie heel leuk vinden.

Wat ga je doen?

Je gaat jouw skills gebruiken om ons te helpen onze reclamecampagnes te optimaliseren, zodat wij nog beter de doelen van onze opdrachtgevers bereiken. Geen zorgen als je niet weet hoe dat moet, dat gaan wij je leren. Bij die campagnes moet je denken aan advertenties op NU.nl, YouTube, Spotify, maar bijvoorbeeld ook digital out of home (het scherm in je sportschool) of media in winkels. Je monitort hoe de campagnes presteren en rapporteert dit aan onze mediaconsultants, mediadirectors en andere specialisten.

Dat betekent dat je in de systemen duikt, gegevens aan elkaar knoopt en de data overzichtelijk presenteert in heldere rapportages. Die je bespreekt met de specialisten om te bepalen hoe jullie de campagne kunnen optimaliseren. De systemen waarmee je aan de slag gaat zijn zowel demand-side platforms voor advertentie-inkoop (Amazon, Google) als campaign management platforms om de juiste uiting op de juiste plek te tonen. Met dat laatste help je ook, door materiaal voor de campagnes te trafficken. Oftewel: uitdagend werk waarbij je direct de resultaten van jouw bijdrage in de campagneprestaties terugziet.

ZIGT biedt

 • Fulltime functie (40 uur).
 • Freedom to grow: jij wilt groeien in je vak, ZIGT maakt het mogelijk.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Een fijne werksfeer en ruim 140 toffe collega’s in Utrecht, Arnhem, Hoofddorp en Brussel.
 • Interessante opdrachtgevers uit verschillende branches.
 • Laptop, thuiswerkvergoeding, aantrekkelijke pensioen- en bonusregelingen.
 • Combinatie van thuiswerken en op kantoor.

 

ZIGT vraagt

 • Afgeronde mbo-, hbo- of wo-opleiding.
 • Servicegerichte instelling en een betrokken, proactieve houding.
 • Stressbestendige teamspeler met een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen.
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.
 • Eersteklas beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Je kunt data uit meerdere bronnen beknopt samenvoegen en helder overbrengen.

 

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Brussel. Mensen en klanten staan bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zij wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel ‘Mediabureau van het Jaar’ (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100% transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en doen. Zo halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Momenteel realiseren we jaarlijks zo’n veertig succesverhalen. Onze ambitie is om dit binnen tien jaar dagelijks te doen. En daar kunnen we jouw hulp als programmatic executive goed bij gebruiken.

Wordt er nog gelachen?

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, moet er ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega’s, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde, vers bereide en gezellige lunch met je collega’s is een aanrader. Als het allemaal straks weer kan en mag sluiten we op vrijdag gezellig de week af met een hapje en een drankje.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie per e-mail op: sollicitatie@zigt.nl of solliciteer hier

www.zigt.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.