Marketing Report
vanHaren kiest Bijvoorkeur nieuws

vanHaren kiest Bijvoorkeur

Schoenenketen vanHaren kiest voor reclamebureau Bijvoorkeur. Met 145 winkels in Nederland, 54 winkels in België en een grote online winkel, is vanHaren één van de meest succesvolle schoenketens in deze landen. VanHaren is de eerste klant van Bijvoorkeur, het bureau dat vorige maand werd opgericht door Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer. Bijvoorkeur ontwikkelt de communicatiestrategie en houdt zich bezig met de campagnes en activaties.

Belang van merkvoorkeur

Michelle van Herk-Hendricx, Marketing Manager bij vanHaren: "Het gaat goed met vanHaren, maar we willen verder versnellen. Het vergoten van onze merkvoorkeur is daarbij cruciaal. Het denken van Bijvoorkeur sluit daar helemaal bij aan. Ondanks het feit dat het bureau net is opgericht, gaf de grote expertise, kennis en ervaring die zij meenemen de doorslag. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen mooie stappen kunnen maken voor vanHaren."

Budi Gonzalez de Chaves, mede-oprichter van Bijvoorkeur: "Geweldig om vanHaren als (start)klant te mogen verwelkomen. VanHaren deelt onze visie over het belang van merkvoorkeur. Het is de allerbelangrijkste KPI voor commercieel succes. VanHaren is een prachtig merk met een mooie historie dat een volgende stap wil maken. En het zijn fijne mensen om mee te werken. Precies zoals we het graag willen bij Bijvoorkeur. Echt heel erg blij mee."

Begin volgend jaar zullen de eerste campagne-uitingen te zien zijn.

www.bureaubijvoorkeur.nl

www.vanharen.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.