Viaplay en Max Verstappen breiden samenwerking uit

Viaplay en Max Verstappen breiden samenwerking uit

Regerend Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen en Viaplay breiden hun meerjarige samenwerking uit. Vanaf de Grand Prix van Singapore zal het Viaplay-logo te zien zijn op de racehelm van Verstappen alsmede vanaf volgend seizoen op de klep van zijn officiële Formule 1 driver cap.

Daarnaast zal de Nederlander ook te zien zijn in nog meer nieuwe en exclusieve Viaplay-programma’s. Viaplay en Max Verstappen werken samen aan nieuwe exclusieve content die in première zal gaan tussen het einde van het huidige Formule 1-seizoen en de start van het seizoen 2023.

Max Verstappen: “Ik ben super blij met de uitbreiding van het Viaplay-partnership. Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking tot nu toe. Ik weet zeker dat we de Formule 1-fans de aankomende periode kunnen trakteren op nog veel meer mooie programma’s. Zoals we allemaal weten is streaming de nieuwe manier van uitzenden en ik vind dat Viaplay uitstekend werk verricht om deze toekomst vorm te geven.”

Peter Nørrelund, Chief Sports Officer bij Viaplay: “De samenwerking tussen Viaplay en Max Verstappen is een enorme hit. We schakelen nu over naar een hogere versnelling, zodat we de content rondom één van de grootste Formule 1-supersterren kunnen uitbreiden. Fans komen hierdoor nog dichter bij de man achter de helm- en ook het Viaplay-logo zal elk raceweekend zichtbaar zijn voor miljoenen kijkers over de hele wereld."

www.viaplay.com/nl-nl/

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.