Marketing Report
VICE ontwikkelt one-stopshop voor adverteerders met Video Everywhere

VICE ontwikkelt one-stopshop voor adverteerders met Video Everywhere

VICE Video Everywhere is een one-stopshop voor adverteerders die op grote schaal jonge mensen willen bereiken op alle platforms waar zij zich bevinden. In een landschap waar een groot tekort is aan premium, brand safe en viewable video inventory, is VICE het digitale mediabedrijf dat adverteerders in staat stelt om middels één instreamformaat bereik in te kopen over al deze platformen en 100 procent rondom premium publishercontent.

De jarenlange nauwe samenwerking tussen VICE en de belangrijkste internationale digitale platforms, inclusief hun verschillende partnerprogramma’s en initiatieven, stelt VICE in staat een verscheidenheid aan platforms waar jonge mensen zich bevinden, onderdeel te laten zijn van het Video Everywhere-product. Denk hierbij aan YouTube, Snapchat, Facebook en Apple News maar ook eigen VICE-platforms en via de VICE syndicatie player ook op tientallen partnersites binnen het VICE-netwerk. 

VICE kan met Video Everywhere garanderen dat campagne-assets op deze platforms alleen rondom VICE-owned videocontent te zien zijn en waarborgt daarmee de brand safety. Daarnaast biedt VICE een vCPM pricingmodel wat een oplossing is voor viewability.

VICE Video Everywhere is onderdeel van de afdeling brand solutions, VICE+ genaamd. VICE+ richt zich volledig op het ontwikkelen van audience-firstoplossingen voor merken die in contact willen komen met jonge mensen binnen het VICE-ecosysteem. VICE+ biedt merken en partners premium display-advertentiemogelijkheden, zowel direct als programmatic. Daarnaast biedt VICE+ branded content en experiental oplossingen die door waarde toe te voegen aan de leefwereld van de doelgroep, ook commerciële impact realiseren. 

Dominique Delport, Chief Revenue Officer en President International van VICE Media: ​"Het digitale medialandschap is constant in ontwikkeling. Meer dan ooit zijn merken op zoek naar een omgeving die brand safe is en waar hun videocontent 100 procent viewability levert. Er is geen ander mediabedrijf dat op onze schaal jonge mensen, hongerig naar geloofwaardige content, weet te bereiken. Met VICE Video Everywhere kunnen merken de samenwerking met VICE aangaan en uitbreiden, wetende dat hun content met de beste ervaring geconsumeerd wordt​ rondom​ premium VICE content op alle relevante digitale en mobiele platforms."

www.vice.com

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.