Marketing Report
Whizpr aan de slag voor Anker Innovations

Whizpr aan de slag voor Anker Innovations

Anker Innovations, leverancier van oplaadtechnologie voor telefoons, tablets, laptops en smart home-producten als robotstofzuigers, heeft Whizpr gekozen als partner voor de pr in Nederland. De activiteiten van Whizpr richten zich met name op het vergroten van de naamsbekendheid van de vijf productgroepen van Anker onder Nederlandse consumenten en het vertellen van het brede Anker-verhaal, waar de producten onderdeel van uitmaken.

Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations: “Whizpr is een adviesbureau met zorgvuldig opgebouwde, duurzame mediarelaties en bewezen ervaring in de consumententechnologiesector. Hun eigentijdse, geïntegreerde communicatie-aanpak sprak ons direct aan en de vernieuwende ideeën van Whizpr sluiten goed aan bij de visie van Anker.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “Anker is een opkomend merk met een enorm hoge productkwaliteit waarbij innovatie hoog in het vaandel staat en waarover veel te vertellen valt. Kortom, een prachtig merk om toe te voegen aan ons portfolio. De samenwerking met Claudia en de overige mensen van Anker is een partnership gebaseerd op gelijkwaardigheid en biedt een veelbelovende basis voor een langdurige samenwerking voor succes.”

5 key brands

De consumentenelektronica van Anker Innovations worden uitgebracht onder vijf merken: Anker, Soundcore, Eufy, Nebula en Roav. Elk merk heeft een eigen productlijn:

  • Anker: powerbanks, thuisladers, autoladers en kabels.
  • Soundcore: hoofdtelefoons en draagbare indoor en outdoor speakers.
  • Eufy: smart home-apparaten en -toepassingen zoals robotstofzuigers en beveiligingscamera’s.
  • Nebula: slimme en draagbare entertainmentsystemen zoals portable beamers.
  • Roav: elektronische autoaccessoires zoals dashboardcamera’s en autoladers.

www.whizpr.nl
www.anker-in.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.