Marketing Report
0930 Creative Agency: Rise and Shine nieuws

0930 Creative Agency: Rise and Shine

De filosofie van 0930 is Rise and Shine, omdat ze klanten helpen groeien en ze in de spotlight zetten met creatief verrassend werk.

360-campagnes, activaties, designs en productintroducties

0930 biedt creatieve oplossingen waarmee de meest uiteenlopende vraagstukken van klanten worden beantwoord. Op zo’n manier dat het impact heeft en een brug slaat naar de doelgroep. 0930 denkt in creatieve oplossingen en bereiken dat door middel van 360-campagnes, activaties, designs en productintroducties. 

Rolf van Oostrum, Managing Director 0930: "Wij geloven als klein onafhankelijk bureau in schaalbare groei. Zo blijven we als bureau flexibel en ben je als klant verzekerd van de meest efficiënte manier van creativiteit. We zetten middelen in omdat ze nodig zijn, niet omdat we deze middelen moeten verkopen."

0930 werkt voor klanten uit diverse branches: fast movers, fashion, retail, gaming, automotive, medicals en meer. Door hun in-house social monitoring specialist zijn ze altijd op de hoogte van de meest up to date informatie.

Marielle Scholten als Business Director

Om de groei en continue ontwikkeling te bewaken, heeft 0930 Marielle Scholten aangetrokken. Met ruim 13 jaar ervaring is zij geen onbekende in de marketingbranche. Zij zal 0930 als Business Director komen versterken en zich gaan bezighouden met merkpositioneringen.

Communicatiestrategie voor Kayak 

0930 heeft de pitch voor Kayak (voorheen Interim Valley) gewonnen. Middels een goed doordachte communicatiestrategie positioneren zij Kayak bij meerdere doelgroepen. Het eerste werk wordt in het najaar gelanceerd.

Imagine what you can do campagne voor Roche Diagnostics

Daarnaast lanceert 0930 de Imagine what you can do campagne voor Roche Diagnostics, ter promotie van een nieuw flexibel transportsysteem dat alle elementen binnen een laboratorium verbindt. Het eerste onderdeel van de campagne was te zien als film tijdens de EuroMedLab 2022 in München waarin de kijker geprikkeld werd door gemanipuleerde perspectieven, geïnspireerd op de werken van Escher. Binnen deze lijn gaat 0930 meer (interactieve) middelen uitrollen.

www.0930.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief