Marketing Report
Arno Peperkoorn Directeur Opleiding OmnicomMediaGroup nieuws

Arno Peperkoorn Directeur Opleiding OmnicomMediaGroup

Omnicom Media Group Nederland stelt per 1 september Arno Peperkoorn aan als directeur opleiding OmnicomMediaGroup. Hij komt van Result Recruitment en heeft in de Jaren daarvoor uitgebreid meters gemaakt in het digitale medialandschap. Hij is tevens medeoprichter en bestuurder van IncludeNow.

Patrick Molleman, CEO Omnicom Media Group Nederland: “OmnicomMediaGroup heeft grote ambities als het gaat om opleiding en ontwikkeling van talenten. Arno is de ideale leider om dit plan naar het hoogste niveau te trekken.”

Arno Peperkoorn: “De afgelopen acht jaar heb ik als ondernemer met de meest prachtige mensen mogen werken. Ik heb me in die jaren binnen Result vooral gefocust op de interne cultuur, begeleiden van extern talent en het neerzetten van een opleiding Upgrade. Talent en toekomsten bouwen zit in het DNA van Result. Daarnaast heb ik me met IncludeNow de afgelopen zes jaar hard ingezet voor meer Diversiteit en Inclusiviteit binnen onze branche. De kans om als directeur opleidingen te gaan bouwen aan een nieuw talent fundament brengt alles samen wat ik de afgelopen jaren heb mogen doen en is een prachtige uitdaging. Ik verlaat een geweldig bedrijf om te gaan bouwen aan iets totaal nieuws en daar kijk ik enorm naar uit.”

www.omnicommediagroup.com

Lees ook:

[Column] Arno Peperkoorn: Een D&I-sticker op de deur

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.