Marketing Report
Coopr breidt uit met videoproductietak

Coopr breidt uit met videoproductietak

Coopr breidt zijn activiteiten uit met het opstarten van een videoproductietak binnen het bureau. Daarvoor heeft het bureau Danny Maas aangesteld. Danny Maas is een ervaren cameraman en video editor die werkte voor onder meer RTL, CQ Media en De Rooy Media. Hij maakte werk voor onder andere de Staatsloterij, adidas, EA Benelux, Activision en werkte mee aan tv-producties als Wist je dat?, Eigen Huis en Tuin en So you think you can dance.

Jos Govaart, directeur van Coopr: "De keuze voor het opzetten van een videotak is een logische die past bij onze nieuwe koers aldus. We maakten het afgelopen jaar al tientallen video's per jaar. We hebben de ambitie om steeds meer vanuit formats te werken en series te produceren. We willen de grip op kwaliteit en creativiteit graag dichtbij hebben. De komst van Danny is daarbij een eerste zet. En zeker niet de laatste als het aan ons ligt."

Danny Maas: "Allereerst gaat het mij om de uitdaging om binnen een bedrijf waar al in beeld gedacht wordt de inhouse videoproductie op te starten. Ik zie het als mijn taak om de lat hoger te leggen voor alle videocontent, maar ook video een groot onderdeel maken van diverse contentgedreven campagnes."

www.coopr.nl

Klik hier om je aan te melden voor de Marketing Report Nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.