Marketing Report
[De Belofte 2022]  Leonne Van de Ven (De Wolven) over talent nieuws

[De Belofte 2022] Leonne Van de Ven (De Wolven) over talent

Dit jaar wordt voor de zesde keer de De Belofte gekozen. Deze prijs is in het leven geroepen door Media Meetings in samenwerking met Result Recruitment.

Wij publiceren de voordrachten van verschillende mensen in het vak. Aan het woord is Leonne Van de Ven, oprichter van De Wolven.

Fidessa van Rietschoten werkt als adviseur bij pr- en communicatiebureau De Wolven. Tijdens haar bachelor Kunstgeschiedenis en master Erfgoedstudies deed zij de nodige journalistieke ervaring op bij redacties van kranten en tijdschriften. Hier begon haar liefde voor grammaticale puzzels waar uiteindelijk kloppende teksten uit moet komen. Met haar schrijvershart wil zij bijdragen aan creatieve sectoren met originele en persoonlijke verhalen waar 'best een beetje prik in mag zitten'. Ook is zij betrokken bij het BigBrother BigSister programma, een organisatie die betekenisvolle matches maakt tussen volwassenen en kinderen uit minimagegezinnen die baat hebben bij meer aandacht. Op die manier kunnen zij zich beter ontplooien en halen ze het beste uit zichzelf met oog op de toekomst.

Werk

Hoogtepunt

“Door betrokken te zijn bij het lectoraat Kansengelijkheid, de VoorleesExpress en mijn eigen vrijwilligerswerk bij BigBrother Big Sister ben ik extra met mijn neus op de feiten gedrukt: het is maar net waar je wiegje staat. De kansenongelijkheid in Amsterdam is zo groot. Vooral door een taalbarrière kan een kind soms een enorme achterstand hebben. Daar moet echt meer aandacht voor en verandering in komen. Misschien meer een dieptepunt, maar wel een nodige reality check.

Mats Hopstaken werkt als adviseur bij pr- en communicatiebureau De Wolven. Hij is een geboren en getogen Amsterdammer en werkte in zijn studententijd achter de bar in een kroeg. Hij had altijd al een voorliefde voor schrijven en verhalen vertellen en gedurende zijn master Corporate Communication groeide zijn interesse in pr. Mats deed na z'n master ervaring op bij de groene en duurzame energieleverancier Vandebron, waar zijn groene hart is begonnen met kloppen. Hij wil met zijn verhalen iets bijdragen aan de wereld, vooral op het gebied van duurzaamheid en gelijkheid. Het liefst pakt hij zoveel mogelijk verschillende type vraagstukken op van zoveel mogelijk verschillende opdrachtgevers, om zich op die manier te ontwikkelen tot een échte allrounder.

Werk

Hoogtepunt

"Iedere organisatie waar we voor werken heeft een verhaal om te delen en daarmee andere te inspireren. Zo werken we samen aan meer duurzame stappen, inspireren we andere organisaties over thema’s als sociaal ondernemen en circulariteit. Door bij zoveel verschillende opdrachtgevers over de vloer te komen, ieder met een eigen vraagstuk, ben je constant aan het leren. Ik doe iedere week nieuwe, bijzondere ervaringen op. Ik beleef dus eigenlijk wekelijks hoogtepunten: de ene week sta ik met een helm op in de bouw bij het Centraal Station in Amsterdam, de week daarop organiseer ik een persevent voor een wandelorganisatie en de week dáárop schrijf ik een zichtbaarheidsstrategie voor een nieuwe podcast. En de ene ervaring neem ik mee naar de volgende: dat is heel veel waard.

De Wolven

Over De Belofte 2022


De Belofte 2022
wordt bekendgemaakt op woensdag 8 juni tijdens het Cross Media Congres 2022 in Amsterdam.

De mediabelofte 2022 werkt in media- of marketingcommunicatie, bij een exploitant, bureau of adverteerder.

De mediabelofte 2022 moet op 8 juni 2022 jonger dan 30 jaar zijn.

Hier staat een overzicht van alle talenten die tot dusver zijn voorgedragen


www.crossmediacongres.nl

www.resultrecruitment.nl


Lees ook:

[De Belofte 2022] Arno Peperkoorn over talent

[De Belofte 2022] Thijs Jaski (Yune) over Ferdi Gökhan

[De Belofte 2022] Mark Schoones over Meike Ondersteijn en Daryl Fransz

[De Belofte 2022] Jeroen Krikke over Liana Garcia-Dos Santos en Sophie Thijssen

[De Belofte 2022] Claudia van der Vlugt over Elizabeth Geul en Nathalie Goede

[De Belofte 2022] Erik Dijkman (Bambuu) over talent

[De Belofte 2022] Titus, Tom en Dirk (Tonny Media) over talent

[De Belofte 2022] René Adriaan van der Mark en Laura Hogendoorn (familyblend) over talent
Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief