Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

Koninklijke Grolsch en het paardensportevenement Military Boekelo-Enschede hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. Grolsch is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier van de Military Boekelo-Enschede en tevens één van de hoofdsponsoren. Zowel Grolsch als de Military zijn zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en zetten deze waardevolle samenwerking dan ook graag voort.

Military Boekelo-Enschede en Koninklijke Grolsch zijn al vanaf de start aan elkaar verbonden. Deze samenwerking wordt middels dit nieuwe contract voortgezet.

Robert Zandstra, voorzitter Military Boekelo-Enschede: "Twee oersterke Twentse merken al bijna 5 decennia met elkaar en voor elkaar. Hoe bijzonder is dat! Wij zijn enorm trots op deze unieke samenwerking. Een bevestiging dat we elkaar steeds weer opnieuw weten uit te dagen en elkaars kwaliteit nationaal en internationaal over het voetlicht weten te brengen."
 
Jaap Hulshof, Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events bij Grolsch: "We zijn trots op ons bier en onze roots. Daarom vinden we het ook belangrijk om mooie evenementen en initiatieven in onze regio te blijven ondersteunen. Op deze manier stimuleren we sociale en economische groei in Oost Nederland en dat is één van onze pijlers uit ons duurzaamheidsbeleid. De Military is voor ons één van de grotere relatie-events en we zijn blij dat we deze samenwerking gaan voortzetten."

www.grolsch.nl
www.koninklijkegrolsch.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.