Marketing Report
Horror takeover: Megawatt lanceert brand experience voor Fanta Nederland nieuws

Horror takeover: Megawatt lanceert brand experience voor Fanta Nederland

Megawatt Fieldmarketing trapte dit seizoen af met twee angstaanjagende brand experiences voor Fanta. De tv-commercial van het merk werd tot leven gewekt tijdens Walibi Fright Nights én Pathé Horror Night. Op beide locaties wist Megawatt de doelgroep flink te laten schrikken.  

In 2021 lieten Megawatt en Fanta tijdens Walibi Fright Nights al zien dat ze de doelgroep (Gen Z 16+ ) begrijpen. Via een partnership met Pathé werd de Fanta Halloween campagne als een gruwelijke full experience neergezet. Zo wisten ze op de juiste locaties én het meest relevante moment aanwezig te zijn: Halloween. Dankzij de samenwerking met influencers werd het plan naar een hoger niveau getild.

Richard Dillen, mede-eigenaar van Megawatt Fieldmarketing: “Halloween wordt steeds populairder. Het is een mooi moment om als merk op in te haken. Fanta doet dit al jaren met succes en we kijken ieder jaar weer uit naar de Halloween briefing. Ook dit jaar was het weer te gek om de doelgroep in the name of play de stuipen op het lijf te jagen."

Vier weken lang konden bezoekers van Walibi Fright Nights de horror supermarkt van Fanta bezoeken. In drie fases werden bezoekers door de experience geleid, die vol zat met jumpscares en griezelige acteurs. Tijdens de Pathé Horror Night organiseerde Megawatt  Fanta Halloween take-over. In de mysterieuze Trick or Treat Street werden bezoekers en influencers (waaronder Niek Roozen, Noah Zeeuw en Vincent Visser) ondergedompeld in de Halloween sferen met een activatie geïnspireerd op de televisie-commercial.  

Fanta is een merk van Coca-Cola.

www.megawatt.agency
www.cocacolanederland.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.