Marketing Report
AB InBev start 100+ acceleratorprogramma voor start-ups en duurzaamheid

AB InBev start 100+ acceleratorprogramma voor start-ups en duurzaamheid

Bierbrouwerij AB InBev wil samenwerken met Nederlandse start-ups om grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en verantwoord drinken op te lossen.

Startende bedrijven kunnen zich tot 30 oktober 2019 aanmelden voor het 100+ acceleratorprogramma. In het programma kunnen starts-up hun oplossingen implementeren in het wereldwijde AB InBevnetwerk, onder meer op de thema's recycling, CO2-reductie, hernieuwbare energie en terugdringen van onverantwoorde bierconsumptie. Met het programma zet de brouwer de volgende stap haar doelstellingen voor duurzaamheid en verantwoord drinken te realiseren, waaronder 100 procent circulaire verpakkingen.
 
Wilco Heiwegen
, woordvoerder van bierbrouwerij AB InBev: "Wereldwijde vraagstukken rond duurzaamheid en verantwoord drinken kunnen we alleen samen oplossen. Daarom zoeken we start-ups die werken aan maatschappelijk relevante en schaalbare oplossingen op deze thema's. Ambitieuze start-ups die hun maatschappelijke impact willen vergroten, krijgen de kans hun oplossingen uit te rollen binnen ons netwerk. We financieren de start-ups met bijna 100.000 euro en begeleiden ze intensief gedurende het programma. Het programma biedt echt een unieke kans voor start-ups om oplossingen op te schalen."
 
www.100accelerator.com
www.ab-inbev.nl
www.ab-inbev.com

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.