Marketing Report
Agathe Wiedemair is nieuwe Head of Account Services VIRTUE

Agathe Wiedemair is nieuwe Head of Account Services VIRTUE

Agathe Wiedemair, voorheen Client Services Director bij Amsterdam Worldwide, is in mei 2019 benoemd tot Head Of Account services in het Amsterdamse kantoor van VIRTUE het creatieve bureau van VICE. Wiedemair wordt verantwoordelijk voor de algehele account - en projectmanager teams en overziet relaties met alle bestaande klanten waaronder BUD, Foot Locker, Nationale-Nederlanden, Albert Heijn, Accell Group en Unilever. 

Agathe Wiedemair heeft meer dan tien jaar werkervaring in productie, events en de creatieve industrie in zowel lokaal als Internationaal. In haar vorige rol als Client Services Director bij Amsterdam Worldwide was Agathe Wiedemair vanuit Amsterdam, Berlijn en Parijs, key account lead voor merken als Mitsubishi Motors, Pernod Ricard, Intel en Warsteiner. Zij was tevens verantwoordelijk voor de contentproductie, merk- en marketingstrategieën, productlanceringen, creatieve conceptontwikkeling, de strategie voor business development en implementatie hiervan. Daarnaast heeft de van origine Oostenrijkse voor zowel werk, plezier als studie de wereld over gereisd. 

Als Head of Account Services voor VIRTUE heeft Agathe Wiedemair de leiding over alle account- en projectmanagers waarmee ze bestaande klantrelaties zal verstevigen en uitbouwen. Tevens neemt zij de lead in pitches en het opzetten van workflows voor nieuwe klanten. Agathe Wiedemair wordt onderdeel van VIRTUEs leadership team in Amsterdam en rapporteert aan Perre van den Brink, Managing Director Western-Europe. 

Agathe Wiedemair over haar overstap: "Voordat ik voor VIRTUE koos heb ik een paar maanden de tijd genomen om na te denken over mijn vervolgstap. Ik wilde binnen de creatieve industrie blijven, maar was op zoek naar een plek met een sterke interne cultuur en het vermogen om merken op een vernieuwende en relevante manier te transformeren die past bij de hedendaagse cultuur. VIRTUE voldoet hier absoluut aan. Ik ben onder de indruk van de manier waarop ze een menselijke en unieke agency cultuur neer hebben weten te zetten. Daarnaast ben ik ontzettend enthousiast over al het werk dat VIRTUE heeft gemaakt en de mooie klantrelaties die daaruit voort zijn gekomen."

Perre van den Brink, Managing Director VIRTUE Western-Europe: "VIRTUE is enorm aan het groeien. Om deze groei goed te begeleiden is het essentieel voor ons om toptalent toe te voegen aan het leadership team. Ik ben superblij dat Agathe voor ons kiest en kijk er naar uit om VIRTUE samen met haar verder uit te bouwen."

www.virtueworldwide.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.