Marketing Report
Amazon.nl opent grootste online foute-kersttruienwinkel van Nederland nieuws

Amazon.nl opent grootste online foute-kersttruienwinkel van Nederland

Amazon.nl opent de grootste online foute-kersttruienwinkel van Nederland, met verschillende foute kersttruien, waaronder een limited edition exemplaar van Dries Roelvink.

Om de kersttruienwinkel extra luister bij te zetten heeft Amazon in samenwerking met Dries Roelvink de Fa Fa Fantastico kersttrui ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Deze kersttrui is verkrijgbaar voor 39,95 euro in de maten small, medium, large en extra large. De gehele opbrengst van deze trui zal worden verdubbeld door Amazon, en geschonken worden aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De kersttrui van Dries Roelvink en de kerstruienwinkel zijn dinsdagavond tijdens een fashionshow in Amsterdam gepresenteerd.

Trui met een knipoog

Dries Roelvink: "Ik vond het een enorme eer om mijn eigen trui te ontwerpen voor Amazon.nl, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Ik heb geprobeerd een trui te maken met een grote knipoog die een grote glimlach op ieders gezicht tovert. Ik draag het Prinses Máxima Centrum een zeer warm hart toe en vind het belangrijk dat de opbrengst hieraan ten goede komt. Ik hoop dat de trui mensen aan het lachen maakt, maar de boodschap is uiteraard ook van groot belang want ik hoop dat deze Kerst weer Fa Fa Fantastico wordt voor iedereen en dat we dit jaar het weer echt samen kunnen vieren."

Roeland Donker, Country Manager Amazon.nl Nederland: "Wij zijn trots om de grootste foute kersttruienwinkel te openen. Uiteraard zien wij een toename in de vraag naar kersttruien en vanuit dat gegeven is het idee ontstaan om deze te bundelen om zo de consument te inspireren met de grootste kersttruiencollectie van zowel lokale als internationale ondernemers. We zijn zeer vereerd dat we samen met Dries Roelvink een Fa Fa Fantastico kersttrui hebben kunnen ontwikkelen, waarvan de opbrengst door Amazon wordt verdubbeld en geschonken aan het Prinses Máxima Centrum."

www.amazon.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.