Marketing Report
Anoeshka Harpal naar CS Digital Media nieuws

Anoeshka Harpal naar CS Digital Media

Anoeshka Harpal is per 1 maart begonnen als Senior Accountmanager bij CS Digital Media. Eerder was zij in dezelfde functie werkzaam voor Jean Mineur Mediavision en Clear Channel. Meest recent was zij Sales Director Netherlands voor Locala.

Permanent strategische innovaties toepassen

Radjen van Wilsem, CEO van CS Digital Media: "Als mediatechnologiebedrijf willen we permanent strategische innovaties toepassen op de ontwikkeling van onze eigen DOOH Publisher CSDM en haar partners. Soms zijn we eventjes onnavolgbaar maar zeker verfrissend. In Anoeshka hebben we een perfect fit gevonden die samen met onze nerdiness, durft af te wijken van de gebaande paden en CS Digital Media kan helpen onze partners een vraagstuk verrassend anders te bekijken door onze technologie. Omdat we bouwen aan de hervorming van de Digital out of Home-markt naar een Online out of Home medialandschap, past haar persoonlijkheid in ons streven het voortouw te blijven nemen door te experimenteren. Zo leren we welke oplossingen moeten worden gebouwd voor de vraagstukken van het heden en van de toekomst."

Media en technologie komen samen

Anoeshka Harpal: "Na een boeiend avontuur heb ik besloten Locala te verlaten. Ik heb in een korte tijd veel kunnen leren over data, maar heb Digital Out Of Home niet echt los kunnen laten. De match met CS Digital Media is dat media en technologie samenkomen, wat voor mij de perfecte combinatie is. CS Digital Media neemt het voortouw door te blijven experimenteren en ontwikkelen. Zij creëren op deze manier oplossingen voor de vraagstukken van het heden maar ook de toekomst. Ik zie het als een mooie uitdaging om binnen mijn netwerk diegene die nog geen gebruik maken van de technologieën van CS Digital Media, kennis te laten maken met de mogelijkheden die CS Digital Media biedt op de prachtige schermen in de metronetwerken van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en de schermen van het Shell-netwerk. Denk hierbij aan data-driven technologie zoals Vehicle Detection, maar ook de afgelopen week gelanceerde Metro Arrival. Zoals mensen mij kennen, blijf ik bouwen aan nieuwe en bestaande relaties. Als medewerker van CS Digital Media heb ik de mogelijkheid mijn relaties uit te dagen op het gebied van nieuwe ideeën en technologieën."

www.csdm.online

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.