Marketing Report
Barbecuespecialist Weber-Stephen kiest voor Weber Shandwick Nederland

Barbecuespecialist Weber-Stephen kiest voor Weber Shandwick Nederland

Pr- en communicatiebureau Weber Shandwick Nederland gaat aan de slag voor Weber-Stephen. De internationale barbecuespecialist heeft, na een uitgebreide pitch, Weber Shandwick Nederland als partner gekozen voor al haar activiteiten op het gebied van social media en influencermarketing.

Hafida Abahai, CEO bij Weber Shandwick Nederland: “De uitnodiging voor de pitch van Weber-Stephen heeft zeker een vuurtje doen oplaaien bij ons team. We zijn trots dat we als partner onze expertise op het gebied van social media en influencermarketing, en onze passie voor food en innovatie, in mogen zetten voor Weber-Stephen. Samen hebben wij de ambitie om consumenten het hele jaar door de ultieme BBQ-ervaring te geven. We gaan vlammen!”

Moniek Koehoorn, marketingcoördinator Weber-Stephen: “Wij hebben gekozen voor Weber Shandwick omdat na de eerste pitch al bleek dat er veel kennis is van de Nederlandse markt, zij ons merk en onze visie begrijpen en we meteen energie kregen van de expertise en het enthousiasme van het team. We kijken dan ook erg uit naar een mooie samenwerking!”

www.weber.com
www.webershandwick.nl 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.