Marketing Report
Bas Dokter aangesteld als commercieel directeur bij Fjuze

Bas Dokter aangesteld als commercieel directeur bij Fjuze

Bas Dokter is in de rol van commercieel directeur toegetreden tot het team van evenementenbureau Fjuze. Dokter heeft vijftien jaar ervaring in de media in verschillende rollen zoals redacteur, producer en eindverantwoordelijke voor sales bij onder meer 3FM, Sky Radio Group en TMG. Dokter en Fjuze werkten eerder intensief samen tijdens de eerste editie van het event TMG 24/7.

Dokter: “Met veel plezier kijk ik terug op de intensieve samenwerking met Fjuze. Ik sta te popelen om succesvolle events als Healthy Fest (Hotel), het Nationale Vuurwerk en Bright Day verder uit te bouwen en te werken voor mooie opdrachtgevers als KPN, Schiphol, Volksbank, Defensie, Activision en RTL. In eerdere functies werd ik ultiem gelukkig van het ontwikkelen van crossmediale concepten in combinatie met de beleving van unieke events. Die combinatie heb ik bij Fjuze gevonden”.

Klaas Rohde, oprichter en directeur Fjuze: "Geweldig dat Bas ons team komt versterken. Met zijn stevige ervaring in (cross)media en zijn gedrevenheid om nu de volgende stap in de eventwereld te gaan maken, is hij een energieke en belangrijke aanvulling die ervoor zorgt dat we met mooie partnerships onze projecten verder kunnen gaan uitbouwen."

www.fjuze.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.