Marketing Report
Beroepsorganisatie Logeion en Van der Hilst Communicatie intensiveren samenwerking

Beroepsorganisatie Logeion en Van der Hilst Communicatie intensiveren samenwerking

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, en Van der Hilst Communicatie gaan nog intensiever samenwerken. De twee organisaties hebben een drietal intensieve middagworkshops samengesteld die twee keer in 2019 worden aangeboden. Deze workshops richten zich op het (verder) ontwikkelen van vaardigheden voor communicatieprofessionals. De onderwerpen zijn: Adviseren & beïnvloeden, De communicatieprofessional als trainer en Coachend adviseren.

Folkert Reith
, adjunct-directeur van Logeion “Wij geloven in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Tussen vakgenoten, maar ook tussen organisaties. Met deze stap verbreden we het programma-aanbod voor onze leden en andere geïnteresseerden. Met elkaar in gesprek gaan en door anderen aan het denken worden gezet, is vaak een goede manier om van elkaar te leren. Maar met inhoud alleen red je het niet als communicatieprofessional. Je moet ook vaardigheden bezitten en die ontwikkel je door aan de slag te gaan met de praktijk. Naast het grote aanbod voor inspiratie en kennisoverdracht breiden we met deze workshops de praktische componenten in het programma-aanbod uit.”

Simone Dorreboom, directeur en partner Van der Hilst Communicatie, vindt deze stap natuurlijk en vanzelfsprekend, want sinds jaar en dag is Van der Hilst betrokken bij de beroepsorganisatie. Of het nu gaat om de oprichting van het Centrum Strategische Communicatie en de Leerstoel Strategische Communicatie of de ontwikkeling en toepassing van de beroepsniveauprofielen. Logeion en Van der Hilst Communicatie zijn ervan overtuigd dat deze volgende stap in de samenwerking bijdraagt aan een sterker communicatievak. En beide partijen geloven dat professionele communicatie wezenlijk bijdraagt aan gezonde organisaties en onmisbaar is voor onze economie en samenleving. Van der Hilst Communicatie ondersteunt communicatieprofessionals met opleiding en training en deze workshops dragen daar ook aan bij.

Op 14 maart 2019 vindt de eerste workshop plaats over het onderwerp: De communicatieprofessional als trainer in Amsterdam. Op 4 april 2019 wordt de workshop Adviseren & beïnvloeden gegeven en op 23 mei de workshop Coachend adviseren.

www.logeion.nl
www.hilst.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief