Marketing Report
Brand New Galaxy Amsterdam benoemt Katarzyna van Hall tot Managing Director nieuws

Brand New Galaxy Amsterdam benoemt Katarzyna van Hall tot Managing Director

Katarzyna (Kasia) van Hall is benoemd tot Managing Director van Brand New Galaxy Amsterdam. Zij is per januari 2022 verantwoordelijk geworden voor het team, de klanten en de operaties van Brand New Galaxy Amsterdam. Brand New Galaxy is een groep van bedrijven die zich richt op marketing en technologie. Sinds januari 2021 heeft het bedrijf een bureau in Amsterdam.

Katarzyna van Hall neemt de rol over van Frank Carvalho, die deze functie sinds de komst van Brand New Galaxy in Amsterdam had. Kasia van Hall heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van marketing en reclame. Ze was sinds januari 2021 e-commerce Marketing Operations Manager Europe bij Brand New Galaxy Amsterdam. Daarvoor werkte ze bij uiteenlopende bedrdijven, waaronder Netflix, Philips, Philips Morris International en Omron in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Hong Kong en Hongarije.

Michal Glapinski, Chief Growth Officer van Brand New Galaxy: “We zijn blij met Katarzyna van Hall in haar leidende functie van onze Amsterdamse vestiging. In 2021 bewees ze dat er geen onmogeljike multi-brand en omnichannel activiteiten voor haar en haar team bestaan. Ze gelooft dat elke uitdaging aangegaan kan worden als het team goed georganiseerd is en elkaar vertrouwt. En dat is een mooi voorbeeld van Brand New Galaxy’s waarden.”

www.brandnewgalaxy.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.