BureauBranded ontwikkelt full-funnel campagne voor Microsoft

BureauBranded ontwikkelt full-funnel campagne voor Microsoft

Microsoft introduceert de Surface Laptop Studio 2 met een doelgerichte campagne, geproduceerd door BureauBranded, die de aandacht van de doelgroep vastlegt door middel van een samenhangend verhaal dat hen door verschillende fasen van de klantreis leidt, van bewustwording en overweging tot aankoopintentie.

BureauBranded nam interviews af, schreef alle scripts en begeleidde het productieproces van begin tot eind in nauwe samenwerking met producent Lukkien.

Het centrale verhaal van de campagne draait om Stacy Cashmore, werkzaam bij het financiële softwarebedrijf Omniplan. Naast haar rol als softwareontwikkelaar is Cashmore ook schrijver, public speaker en LEGO-instructeur, waarbij ze openhartig praat over het leven, technologie en mentale gezondheid.

Naast een hoofdvideo van bijna twee minuten is er ook een korte teaser video ontwikkeld, samen met meerdere productvideo's waarin de verkooppunten van de laptop concreet worden belicht. Deze video's worden aangevuld met foto's die in dezelfde setting zijn genomen. 

Brigitte Verdegaal, Senior Product Marketing Manager Devices bij Microsoft: "Werken met BureauBranded is altijd een zeer goede ervaring. Dennis weet abstracte ideeën tot leven te brengen met een visueel prachtig eindresultaat. Dankzij de korte lijnen, snelle en heldere communicatie en professionele aanpak verloopt het proces moeiteloos."

Stacy Cashmore: "Het was een geweldige ervaring om met BureauBranded aan deze productie te werken. Toen Dennis me door het idee erachter leidde, was zijn enthousiasme aanstekelijk, waardoor ikzelf ook nog enthousiaster werd."

Dennis Nieuwendijk, oprichter & creatief directeur van BureauBranded: "BureauBranded is niet alleen creatief, maar ook flexibel en praktisch. We denken in oplossingen en deze productie is daar een mooi bewijs van."

www.bureaubranded.nl

www.microsoft.com

www.omniplan.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacancy] TBWA/ has a position for a Senior Designer (NL)

12-07-2024 | 12:15:00
TBWA\  is looking for a Senior Designer (NL) -Full-time  \  Amsterdam

Creative agency DUIZENDDINGEN produceert kookvideo’s Center Parcs

12-07-2024 | 12:00:00
Center Parcs lanceert deze zomer een e-magazine, het Essence Zomermagazine. De lancering van het e-magazine gaat gepaard met kookvideo’s

[Vacatures] Springbok zoekt een Medior Full Stack Developer

12-07-2024 | 11:36:00
Springbok is per direct op zoek naar een Medior Full Stack Developer -Amsterdam

Teun Verheij en Tim Nome starten Track Record samen met SportVibes

12-07-2024 | 10:42:00
Track Record gaat zich focussen op commerciële groei van merken en rechthoudende organisaties

[Vacatures] Megawatt zoekt een Strateeg

12-07-2024 | 10:30:00
Megawatt is per direct op zoek naar Strateeg -Eindhoven

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.