Marketing Report
Candid neemt het Londense digitale marketingbureau Positive over nieuws

Candid neemt het Londense digitale marketingbureau Positive over

Het digitale bureau Positive is toegetreden tot het Candid-platform. Julian Reiter, CEO van Positive, wordt partner van het platform en daarnaast het Londense bedrijf leiden. Oprichter Tim Miller neemt een ambassadeursrol op zich en zal Positive ondersteunen in de groeiambities in het VK en daarbuiten.  

Positive, opgericht in 1994, is een geïntegreerd digitaal marketingbureau in West-Londen en heeft meer dan 50 digitale en technologische experts in dienst. Het bureau ontwikkelt digitale ecosystemen, websites en andere digitale toepassingen en ondersteunt klanten met diensten op het gebied van performance marketing en content development.

Positive is expert in het leveren van multiplatform CMS-oplossingen. Door klanten ook geïntegreerde PPC, SEO, social en contentmarketing-oplossingen te bieden, is het bureau daarnaast goed thuis in het creëren van naadloze digitale customer journeys, van de eerste tot de laatste klik.

Klantenbestand

Het klantenbestand van Positive omvat onder meer  Gordon Ramsay Restaurants (global hospitality), Sodexo (hospitality), DHL (logistiek), Northern Trains (transport), Raymarine (consumentenelektronica), Browne Jacobson (juridisch), Angostura (FMCG – dranken), MCC Lords (sport), Wolseley (bouw) en Care UK (woonzorgvoorzieningen).

Het bureau zal net als alle andere bureaus binnen het Candid-platform zelfstandig en onder eigen naam opereren. Dit is in lijn met de T-shaped filosofie van Candid die specialismen van bureaus ondersteunt en klanten toegang geeft tot alle relevante disciplines binnen het marketingvak zoals consumenteninzicht, merkstrategie, communicatie, digital, design en media.

Julian Reiter: “Met de ondersteuning van Candid en door samenwerking met onze nieuwe, gelijkgestemde partnerbureaus, geloven wij dat wij onze groei kunnen versnellen door onze klanten een bredere en meer diepgaande dienstverlening aan te bieden.”

Rudiger Wanck, CEO van Candid: “Het toevoegen van Positive aan ons platform is een fantastische eerste stap die we in 2022 nemen op weg naar de vervulling van dat doel, waarbij we actief zullen uitkijken naar passende proposities binnen het digitale domein die ons platform verder kunnen versterken.”

Gérard Ghazarian, bestuursvoorzitter van Candid: “De merkwaarden en cultuur van Positive passen naadloos binnen het Candid platform. Met onze aanvullende digitale capaciteiten en de groeiambities die we hebben in de UK zullen we als platform voor groei Positive faciliteren in het benutten van hun potentieel en verwezenlijken van hun ambities.”

www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.