Clarity Benelux breidt team uit

Clarity Benelux breidt team uit

Pr- en communicatiebureau Clarity Benelux heeft Wesley Schouwenaars en Wouter Blijleven per januari 2021 aangenomen ter versterking van haar team.  

Wesley Schouwenaars is benoemd tot Senior Account Executive. Hij stapt over uit de journalistiek waarbij hij vier jaar redacteur was voor BNR Nieuwsradio. Daarvoor studeerde hij 7 jaar aan de School voor Journalistiek.

Wesley Schouwenaars: “Met mijn vaardigheden op het gebied van video, audio en tekst en mijn kennis van het medialandschap hoop ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten.”

Wouter Blijleven studeerde in oktober 2020 af nadat deze zes jaar de studie communicatie deed aan de Haagse Hogeschool. 

Wouter Blijleven : “Het is ontzettend gaaf om onderdeel te mogen zijn van zo’n snelgroeiend internationaal bureau. Ik kijk uit naar het samenwerken met mijn nieuwe collega’s en de verschillende klanten.”

Karin van Geelen, Managing Director van Clarity Benelux: “We hebben grootse plannen voor de komende jaren en door nu zowel ons team als onze diensten uit te breiden zien we nieuwe kansen om bestaande en nieuwe klanten te adviseren bij hun communicatiestrategie en hen te ondersteunen bij de uitvoering van alle pr- en communicatieactiviteiten. We zijn dan ook ontzettend blij met de komst van Wesley en Wouter om zo als team op te schalen om aan deze verwachte groei in new business te voldoen.”

www.clarity.pr

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.