Marketing Report
Clarity neemt marketingbureau 3WhiteHats over

Clarity neemt marketingbureau 3WhiteHats over

Clarity, het internationale bureau voor geïntegreerde communicatie, maakt de overname bekend van 3WhiteHats, een creatief digital marketingbureau gespecialiseerd in SEO, PPC (Pay-per-click) en Analytics. Het bureau heeft kantoren in Londen en Cornwall en bedient internationale klanten zoals Abellio, Aon en Invesco.

De overname van 3WhiteHats is een belangrijke stap in de ambitie van Clarity om alle communicatiedisciplines bijeen te brengen in één organisatie. De toevoeging van diepgaande analytics, PPC en SEO aan het huidige dienstenpakket stelt Clarity in staat zijn klanten nog beter te ondersteunen met uitgebreide en impactvolle campagnes. De combinatie van pr en digital marketing helpt creatieve campagnes te optimaliseren voor maximaal commercieel effect.

Sami McCabe, oprichter en CEO van Clarity “De overname van 3WhiteHats is een belangrijke mijlpaal in ons groeiverhaal. Onze bedrijfsculturen passen perfect bij elkaar. We zien nu al een aantal geweldige samenwerkingen die uitzonderlijke resultaten opleveren voor onze klanten en tegelijkertijd ontzettend leuk en uitdagend zijn voor onze teams. We zijn vastbesloten ons aanbod te blijven ontwikkelen, zodat we nog beter kunnen inspelen op wat klanten nodig hebben in hun groeitraject en we nieuwe interessante kansen kunnen creëren voor onze mensen.”

Tom Telford, Managing Director van 3WhiteHats: “We hebben de kans om in te stappen op het explosieve groeitraject van Clarity met beide handen aangegrepen. We zijn beide gefascineerd door de mogelijkheden van data en analytics om impactvolle, omnichannel-campagnes op te zetten die meetbare resultaten opleveren. 3WhiteHats is in 2020 door Campaign uitgeroepen tot een van de Top 5 Places To Work in the UK. De overname geeft onze teams veel mogelijkheden om samen met gelijkgestemden aan creatieve, zinvolle projecten te werken. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s in Cornwall te ontvangen en te laten zien wat de kust allemaal te bieden heeft!”

Dit is de vierde overname door Clarity in de afgelopen 18 maanden, en de tweede sinds het begin van de pandemie. In september 2020 sloot Yellow Communications zich bij Clarity aan, waarmee Clarity voor het eerst voet op het Europese vaste land zette. De overname van 3Whitehats brengt het wereldwijde personeelsbestand op 86. Clarity groeide in 2020 met 47 procent en staat momenteel op de shortlist voor PR Week’s International Agency of the Year en PRCA’s Dare Award voor Large Consultancy of the Year. In 2019 werd Clarity door PR Week uitgeroepen tot Specialist Agency of the Year.

www.clarity.pr

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.