Marketing Report
[CMTA] Axioma: Wielende wereldverbeteraars nieuws

[CMTA] Axioma: Wielende wereldverbeteraars

Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022

www.cmta.nl

Of het nu gaat om contentmarketing, een campagne of magazine... Communicatie draait om het maken van contact. Écht contact. Dat moet maximale impact genereren. Met diepgaande doelgroepinsights, een authentiek verhaal, eigen geluid en unieke content brengt Axioma organisaties en merken in contact met hun doelgroep. Écht in  contact.

Elevator Pitch

Een meer inclusieve samenleving, daar gaan deze ‘rollers’ voor. Een wereld waar iedereen geaccepteerd wordt en gelijke kansen krijgt. Dus ook mét een chronische aandoening of in een rolstoel. Gewapend met pen en papier trekken de wielende wereldverbeteraars ten strijde. En wij ondersteunen hen met onze eigen pen!

Briefing

In Nederland krijgen dagelijks miljoenen mensen een harde diagnose te horen: sorry u heeft… darmkanker, bloedziekte, ALS, diabetes, de ziekte van Crohn. Een boodschap die je leven op zijn kop zet. MediReva, speciaalzaak in medische hulpmiddelen, wil er voor deze mensen zijn. Hun belofte is niet voor niets: MediReva is er voor je. Onder de herkenbare paraplu Vertel… nodigt MediReva de doelgroep uit hun verhaal te delen, brengt lotgenoten met elkaar in contact en biedt inspiratie over wat er allemaal (ook met beperking) nog wél mogelijk is. Met de inzet van het online platform Vertel, een gelijknamig magazine, een reportersteam (met leden afkomstig uit de doelgroep) en betrokken volgersgroep heeft MediReva een waardevolle community gecreëerd. Inspirerend, herkenbaar en en echt. De illustraties de wielende wereldverbeteraars zijn hier onderdeel van.

Strategie | Aanpak | Resultaat

Uit data komt naar voren dat... De organisatie heeft besloten om... Er is op Google nog een gat waar we in kunnen springen... Stuk voor stuk redenen om content te creëren rondom bepaalde onderwerpen. Maar de belangrijkste bron voor MediReva is de doelgroep zelf. 

MediReva wil een fakkeldrager zijn voor hun klanten. En aandacht vragen voor inclusiviteit. Onderdeel van deze missie zijn de illustraties van de wielende wereldverbeteraars. Waarin klanten van MediReva strijden voor een wereld waar iedereen geaccepteerd wordt en gelijke kansen krijgt. Dus ook mét een chronische aandoening of in een rolstoel. Gewapend met pen en papier trekken deze wielende wereldverbeteraars ten strijde. En wij ondersteunen hen in hun strijd met onze eigen pen... 
Met de illustraties over de fotografie heen brengen we de droomwereld van deze verbeteraars samen met de werkelijke. De serie laat zien wat puur vakmanschap kan doen: met beperkte middelen en budget, toch stopping power creëren.

www.axioma.nl

Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022

Content Marketing | The Awards vormen een grootse en feestelijke erkenning voor de beste contentmarketing cases, de beste expertise op gebied van creatie en distributie en de beste mensen en partijen in het vakgebied.

The Medals worden toegekend voor uitstekende kennis en kunde op expert-onderdelen van contentmarketing. De categorieën zijn verdeeld in twee groepen: Creatie, Vorm & Concept en Distributie, Promotie, Conversie & Data.

www.cmta.nl


Lees ook:

[CMTA] Social Inc: De kracht van durven kiezen

[CMTA] Com&co: Agency Life

[CMTA] MPG: Rabobank & Elektrificatie

[CMTA] Familyblend x KPN: Digitaal Opvoeden

[CMTA] M2Media: Hoe Schiphol de zakelijke reiziger opnieuw voor zich won

 

Partners CMTA

 


 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.