Marketing Report
Contentmarketingbureau Zandbeek breidt verder uit

Contentmarketingbureau Zandbeek breidt verder uit

Bij contentmarketingbureau Zandbeek uit Eindhoven zijn vijf medewerkers gestart. Peter Halma, Alex Krancher, Caitlin Kanters, Kelly Hamers en Jesse van der Elst zijn aangetrokken om de groei van het bureau verder vorm te geven. Eerder dit jaar trok Zandbeek ook al vier medewerkers aan.

In november is Peter Halma gestart als Senior Brand Creative. Een job die hem op het lijf geschreven is, gezien zijn ervaring als Art Director bij onder andere De Reclamefabriek in Amsterdam. Intussen is deze echte Fries al helemaal gewend aan de Brabantse gezelligheid. Voordat Peter Halma naar Zandbeek kwam werkte hij namelijk drie jaar in Breda als creative bij The Communication Company. 

Alex Krancher begon in november als Content Creative. Hiervoor was hij (freelance) hoofdredacteur van MUNCHIES (onderdeel van VICE) en schreef hij artikelen voor contentplatform Upcoming, De Speld en VICE. Ook deed hij ervaring op als business development manager bij Foodora. 

In september begon Caitlin Kanters als Brand Producer. Caitlin Kanters is een echte globetrotter die studeerde aan de internationale hogeschool in Breda en Northern Arizona University. Daarna werkte ze bij RTL, Q-dance Australia en Tomorrowland in België. Hier deed ze ervaring op met contentcreatie, marketing en sales.

Sinds oktober is ook Kelly Hamers het creatieve team komen versterken. Kelly Hamers studeerde Communicatie Management aan de Fontys, volgde een cursus aan de Miami Ad School en liep stage bij TBWA\ en Today is Canday. Ze heeft een passie voor copy, strategie, creatie en social media en is dan ook als content creative aan de slag gegaan.

Tot slot is er een stagiair bijgekomen: Jesse van der Elst. Hij studeert ICT en Media Design aan de Fontys en houdt van alles wat met media en techniek te maken heeft. Zijn kennis gebruikt hij om ons bedrijf online nog sterker te maken. 

www.zandbeek.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.