Counter Content stelt Cathalijne Groen aan als teamlid

Counter Content stelt Cathalijne Groen aan als teamlid

Counter Content heeft in mei 2021 Cathalijne Groen aangesteld als onderdeel van het vaste pr-, marketing- en communicatieteam, dat werkt voor klanten als Gorillas, &.agency, StudeerSnel.nl en KesselsKramer.

Cathalijne Groen bleef na haar stage bij VICE Media Benelux werken om als freelance journalist redactionele verhalen te maken. Na een jaar maakte ze de overstap naar TicketSwap. Daar werkte ze ruim 4,5 jaar als marketing- en communicatieadviseur. Tijdens de coronacrisis kwam er een einde aan het dienstverband bij TicketSwap, dat het lastig had door de lockdown. Vrij snel daarna is Cathalijne Groen aan de slag gegaan bij detacheringsbureau InWork. Daar vervulde ze een tijdelijke functie binnen het marketingteam.

Cathalijne Groen: "Het pr-vak heeft mij altijd al enorm aangesproken. Ik miste de snelle mediawereld waar ik mee kennis heb mogen maken tijdens mijn periode bij VICE. Het afgelopen jaar heb ik regelmatig contact gehad met Raymond Bresching, een van de oprichters van Counter Collective. Er zijn veel raakvlakken tussen mijn kennis en kunde en de klantenportefeuille van Counter. Samen met het prettige contact met Raymond Bresching heeft dit voor een snelle overstap gezorgd. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team zowel Counter als de klanten nog meer op de kaart te zetten."

www.countercontent.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.