Marketing Report
[Cross Media Congres] Paul Alberts over BrandBase

[Cross Media Congres] Paul Alberts over BrandBase

Paul Alberts is CEO van BrandBase. Hij was key-note spreker tijdens het het Cross Media Congres 2021. Daarnaast spraken we hem in de speciale uitzending van Marketing Report op New Business Radio op locatie.

BrandBase is wereldwijd actief en ziet zichzelf als ‘the comeback company’. Het richt zich op het ontwikkelen van acties en producten die mensen stimuleren tot herhalingsaankopen.

Paul Alberts: “Marketeers willen het liefst dat klanten terugkomen. Het mooie is, dat dat kan door mensen te belonen. Dat is veel effectiever dan straffen. Het is een kracht van marketing die nog te weinig gebruikt wordt. Je kunt bijvoorbeeld als je vaker komt tanken een autootje krijgen dat je bestuurt met je smartphone. Een totaal nieuw speelgoedje dat je in de winkel niet kunt kopen. De campagnes die wij doen, zorgen voor een toename in omzet van 3 tot 8 procent. En dat is gigantisch in deze tijd.”

Luister het hele interview hier:

Luister ook naar deze podcasts die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr
www.brand-base.com
www.crossmediaawards.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.