Marketing Report
Datingapp Fruitz lanceert campagne Daten met pit nieuws

Datingapp Fruitz lanceert campagne Daten met pit

Datingapp Fruitz lanceert haar eerste OOH-campagne in Nederland. Daten met pit reflecteert één van hun kernwaarden: dating met een speelse knipoog. De uitingen zijn uitgerold op diverse locaties door Amsterdam en Rotterdam.

Daten met pit

Om het speelse karakter van Fruitz tot leven te laten brengen, is gekozen voor de pay-off Daten met pit. Het verwijst naar de pit van fruit en naar de gebruikswijze van de app. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt fruit een grote rol in de app. Gebruikers moeten namelijk een fruitsoort kiezen die het beste past bij hun dating-wensen. Er zijn vier opties om uit te kiezen. Onder andere een kers, die staat voor iemand die op zoek is naar een serieuze relatie en een perzik voor iemand die graag een one night stand wil.

Als er een match is (smoothie genoemd), selecteren de daters een vraag als ijsbreker. Met pit refereert ook naar eerlijk zijn naar jezelf en de andere gebruikers op de app. Door je intenties direct kenbaar te maken, staan gebruikers niet alleen voor wat zij willen, maar kunnen gelijkgestemden elkaar ook makkelijker vinden.

Tanita Mierau, Country Manager Nederland, België & Zwitserland bij Fruitz: "Voor ons beschrijft deze campagne precies waar Fruitz voor staat. We willen dat mensen op een authentieke manier kunnen daten en uiteindelijk kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Of dit nu een serieuze relatie is of casual dating. Met name vrouwen hebben te maken met stigmas en ouderwetse ideeën rondom casual dating. We zijn ervan overtuigd dat Fruitz een krachtige invloed kan hebben om dit te veranderen."

www.fruitz.io

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.