Marketing Report
[De Belofte 2023] Budi Gonzalez de Chaves over Kim Schneider nieuws

[De Belofte 2023] Budi Gonzalez de Chaves over Kim Schneider

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Bijvoorkeur oprichter Budi Gonzalez de Chaves is Kim Schneider, Media & Campagne Coördinator bij vanHaren Schoenen.

De transitie die het merk vanHaren aan het doormaken is

Met veel plezier wil ik Kim Schneider nomineren als Belofte voor 2023. Kim is nog maar een half jaar werkzaam als media & campagne coördinator bij vanHaren. Überhaupt is Kim nog maar 2,5 jaar geleden van de universiteit afgekomen. Ze speelt een belangrijke rol bij de transitie die het merk vanHaren aan het doormaken is. Van een promo gedreven merk naar een merk waar de korte termijn en de lange termijn goed in balans zijn.

Een goed oog voor commercie en verkoop

Knap om te zien hoe Kim, met relatief weinig ervaring, hier inhoudelijk zo’n goede bijdrage aan levert. Ze weet erg goed het vanHaren gevoel door te vertalen in alle communicatiemiddelen. Maar heeft ook een goed oog voor commercie en verkoop. Dat het ook nog heel fijn werken is met Kim - mensen zetten graag een stapje extra voor haar - is bijna net zo belangrijk als de kennis en kunde die ze dagelijks inzet voor vanHaren.

www.vanharen.nl

www.bijvoorkeur.nl

Lees ook:

[Budi & Thijs] De consument heeft bijna altijd ongelijk

18-11-2023 | 13:21:00
Thijs, het zijn gekke tijden. Zo schijnt de kloof tussen burgers en politici te moeten worden verkleind. Politici moeten meer op ons lijken, meer onze taal spreken. Je ziet nu al in de 2e kamer waar dat toe leidt. Scheldpartijen en bedreigingen, net als zaterdag op het voetbalveld. Van mij mag de kloof weer lekker groot worden Thijs. Ik wil niet dat politici op de gewone mens lijken.

[Interview] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer: We kennen maar één bureau dat merkvoorkeur belooft

02-11-2023 | 09:16:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event. We spreken Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer, oprichters van bureau Bijvoorkeur.

[Budi & Thijs] Reclame rookgordijnen

23-10-2023 | 14:09:00
Als meester-woord-patissier weet jij als geen ander hoe mensen achter de zoete geur van woorden aan kunnen lopen

Nominaties Audify Awards bekend

02-10-2023 | 14:25:00
Kanshebbers zijn de radiocampagnes van Rijksoverheid, Douwe Egberts, KLUUN, Squla, Van Haren en dé VakantieDiscounter

[Budi & Thijs] ROI? Lang leve de verspilling!

20-09-2023 | 09:56:00
Nu we ons eigen bureau hebben, leek het me goed om even stil te staan bij wat kengetallen. In het bijzonder ROI, Return on Investment

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.