[De Belofte 2023] Lauren van der Heijden over Reina Visser

[De Belofte 2023] Lauren van der Heijden over Reina Visser

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.

De voordracht van Wouter Glaser is Thom Knobel, Creative bij Blauw Gras.

Lauren van der Heijden: "Maart 2021, Reina begint bij ons als accountmanager bij indebuurt.nl, ons lokale nieuwsplatform. Daar is zij verantwoordelijk voor regio Amsterdam. Nu, krap 2 jaar verder, is ze één van onze veelbelovende accountmanagers in het Agency-team en ons podiumbeest en boegbeeld voor de startende mediabureau-medewerker.

Ambities laten waarmaken

Bij DPG Media staat persoonlijke ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel. We willen collega’s hun ambities laten waarmaken. Naast traineeships, groepstrainingen en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s maken we ons bedrijf steeds diverser en inclusiever. Daarbij geven we jonge mensen ook de kans om zich te ontwikkelen. Reina is voor ons hierin het grote voorbeeld. Ze laat zien dat als je talent en wilskracht hebt, je grote stappen kunt maken. En het verschil kan maken. Nee, ze heeft nu nóg geen award winning trajecten/cases op haar naam staan, maar die gaan er ongetwijfeld komen, daar zijn we van overtuigd.

Reina is een enthousiaste en leergierige collega, die zich heel goed staande weet te houden tussen al haar senior collega's in haar team met meer dan 10 jaar agency & sales ervaring. Met haar frisse en creatieve blik op de (media)wereld weet ze haar klanten steeds te verrassen en te overtuigen. En bij te dragen aan vooruitgang.

Mediamakers

Bij DPG Media zeggen we: wij zijn mediamakers. Voor en achter de schermen. Elke dag weer. Media gemaakt door professionals die altijd voor het hoogst haalbare gaan en een haarscherp gevoel hebben voor wat er leeft bij het publiek en onze partners. Dat geldt zeker voor Reina; vakmanschap en bevlogenheid. Een harde werker, die snel leert en op een gezonde manier perfectionistisch is. Altijd op zoek naar de ideale context voor de boodschap van de adverteerder en om mensen in beweging te krijgen en iets teweeg te brengen.

Een hele sterke performance

Reina heeft, naast haar dagelijkse werkzaamheden bij het Agency-team, op geheel eigen wijze ons Grow Live Start event gehost samen met collega Jason Khodabux. Tijdens het Grow live Start event, op 7 februari van dit jaar,  waren ruim 120 starters werkzaam bij mediabureaus aanwezig in Hotel Arena om hun carrière een kickstart te geven. Dat heeft haar enorm veel herkenning en erkenning opgeleverd bij alle starters van de agencies die daar aanwezig waren. Ze heeft een hele sterke performance neergezet. Heel knap gedaan als je zelf net gestart bent.

En naast fijne collega is Reina ook een heel prettig mens. Ze houdt van gezelligheid, slaat geen borrel over en is altijd enthousiast. Een enorme aanwinst voor ons team en wat ons betreft dé belofte voor 2023!

Let op, Reina Visser is een naam om te onthouden!"

www.dpgmedia.nl

 

De Belofte wordt mede mogelijk gemaakt door Result Recruitment


www.resultrecruitment.nl


Lees ook:

[De Belofte 2023] Willem-Albert Bol over Robin Vertelman

[De Belofte 2023] Hilmar Mulder over Eva Breda

[De Belofte 2023] Georgette Schlick over Jermaine Ellenkamp

[De Belofte 2023] Darre van Dijk over Thomas van der Helm

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.